Серия COLORPLAY

Разгледай 88,11 лв./кв.м.

Стенни плочки Colorplay White 30x90

Купи
Разгледай 98,24 лв./кв.м.

Стенни плочки Colorplay White Strutturata Cabochon 3D 30x90

Купи
Разгледай 98,24 лв./кв.м.

Стенни плочки Colorplay White Strutturata Mikado 3D 30x90

Купи
Разгледай 88,11 лв./кв.м.

Стенни плочки Colorplay Cream 30x90

Купи
Разгледай 98,24 лв./кв.м.

Стенни плочки Colorplay Cream Strutturata Cabochon 3D 30x90

Купи
Разгледай 98,24 лв./кв.м.

Стенни плочки Colorplay Cream Strutturata Mikado 3D 30x90

Купи
Разгледай 88,11 лв./кв.м.

Стенни плочки Colorplay Taupe 30x90

Купи
Разгледай 98,24 лв./кв.м.

Стенни плочки Colorplay Taupe Strutturata Cabochon 3D 30x90

Купи
Разгледай 88,11 лв./кв.м.

Стенни плочки Colorplay Anthracite 30x90

Купи
Разгледай 98,24 лв./кв.м.

Стенни плочки Colorplay Anthracite Strutturata Cabochon 3D 30x90

Купи
Разгледай 88,11 лв./кв.м.

Стенни плочки Colorplay Sage 30x90

Купи
Разгледай 98,24 лв./кв.м.

Стенни плочки Colorplay Sage Strutturata Cabochon 3D 30x90

Купи

Силни, цветни щрихи покриват жилищни и търговски места чрез колекция COLORPLAY, в която спокойни неутрални тонове се комбинират с елегантни наситени цветове. Калиброван фаянс в размер 30х90 см, предлага се в 6 нюанса - асортимент, подсилен от декори с акварелен ефект и триизмерни структури за създаване на безкрайно смели визуални впечатления, в съответствие със съвременните тенденции в интериорния дизайн.

Какви са основните характеристики на стенните плочки от Серия COLORPLAY

Трудно и почти невъзможно е да опишем същността на този клас плочки. Те са изключително творение, което е в състояние да остави дори най-изявените естети без дъх. Ако точно в този момент ви предстои да се заемете с инвестиция в качествен и първокласен материал, който да поставите върху стената, било то в банята, мокрото помещение или кухнята, то ние сме напълно убедени, че в категорията ще попаднете на решение, отговарящо на търсенето ви.

Ето и някой от основните характеристики на продукта:

  • Размер: 30х90см;
  • Дебелина: 10mm;
  • Производител: Marazzi - Италия.

В случай, че изпитвате затруднение сами да визуализирате крайният резултат, то ние сме в готовност да ви съдействаме безотказно, така че казусът ви да бъде разрешен за кратко време. В състояние сме да ви предложим безплатен 3Д проект, който ще ви представи нагледно как би изглеждало помещението ви, избирайки да поставите конкретен модел италиански плочки, които нямат аналог.

Цената на доставката се определя в зависимост от количеството. Ако имате някакви въпроси, свързани с това, то не се колебайте да позвъните на посочения в сайта телефонен номер.

На въпроса защо да се доверите на нас, а не на който и да е било друг търговски обект, следва да отговорим, че ние от Djia.bg сме на път да сбъднем всяко едно потребителско желание. Работим в пряко сътрудничество с доказани производители, които ни осигуряват единствено първокласни облицовки за стени. Красивите дизайни са допълнителна предпоставка, заради която хората с лекота инвестират парите си в онлайн магазина ни. Серия COLORPLAY е всичко, от което се нуждае домът ви, за да заблести с целия си чар и блясък!