Мивки

Разгледай 1 874,88 лв.

Мивка свободностояща MILO 705x1010-510x920H

Изпрати запитване
Разгледай 330,00 лв.

Мивка GLAM квадратна със заоблени ръбове 40х40

Изпрати запитване

Колкото и странно да ви се струва, един дом няма как да съществува нормално, при липсата на мивки. Тази част от обзавеждането е важна не само за кухненския кът, но и при извършването на всички онези водни ритуали, свързани с миенето на ръце, зъби, очи и прочие.

Ние от Djia.bg сме се постарали до вас да достига изключително богато разнообразие от какви ли не мивки, които са на път да сбъднат не малка част от мечтите ви.

Искрено вярваме, че тук при нас ще откриете решение на вашето индивидуално търсене и ще почувствате онова удовлетворение и вътрешно облекчение, които обикновено изпитваме, когато сме открили правилната формула за решаването на конкретната задача.

Мивки – защо са важен елемент от обзавеждането за баня

Безспорно мивката е фундамент при обзавеждането за баня на всеки един дом. Дори до този момент да не ви се е налагало да избирате мебели, то вие знаете, че кухнята не би била същата, ако е лишена от мивка, където да измиете съдовете, зеленчуците, плодовете, ръцете и всичко останало, с което всяка домакиня е перфектно запозната.

Различните форми, различните визии и различните дизайни ви позволяват да инвестирате в модел, който наистина отговаря на вкусовете и предпочитанията ви.

Вариантите са крайно цветни и разнообразни, поради простата причина, че мивката е един от най-използваните мебели за баня – всеки от нас мие ръцете си многократно над нея.

Размерите са също толкова колоритни, колкото и моделите, но ние няма да се фокусираме върху тях, поради причината, че всеки от вас сам трябва да реши кой точно размер съответства на свободното пространство в кухнята.

Ще обърнем внимание на функционалностите, тъй като те са онова, от което да се впечатлите. Разполагаме с модели, които имат бор, където да поставите козметични средства и продукти за лична хигиена.

Други от моделите са далеч по-семпли и изчистени. Те са предназначени единствено за измиване на ръце, зъби и очи и са крайно достатъчно за помещение, каквото е банята, например.

Няма нищо по-хубаво от това да имате на разположение голяма и удобна мивка, която да ползвате с наслада и да благодарите за комфорта, който ви осигурява.

Ние от Djia.bg винаги сме били на мнение, че колкото и динамичен да бъде животът на човек, той заължително трябва да се погрижи за своите удобства и комфорт в дома си. Бъдете разумни и пазарувайте смело.

Ние ви предлагаме качество, съвършен дизайн, достъпни цени и разнообразие, в което да се гмурнете. Превърнете дома си в съвършеното място за живеете – такова, за каквото мечтаете от дълго време насам.