Мивки

Разгледай
527,00 лв./бр.
395,00 лв./бр.

Мивка TREND 50 50x38

Купи
Разгледай 438,00 лв./бр

Мивка TOKYO 80x50

Купи
Разгледай 345,00 лв./бр.

Мивка LIFOU 62.7x43.4

Купи
Разгледай 265,00 лв./бр.

Мивка COLORADO 44x37

Купи
Разгледай 890,00 лв.

Стояща мивка HALIFAX матирана 52,5х43

Купи
Разгледай 890,00 лв.

Стояща мивка HALIFAX гланц 52,5х43

Купи
Разгледай 845,20 лв./бр.

Мивка FIJI NEGRO Ф45

Купи
Разгледай 436,00 лв./бр.

Мивка RIO 50x55

Купи
Разгледай 448,00 лв./бр.

Мивка DENIA POLISHED Ф39

Купи
Разгледай 630,00 лв.

Мивка BEGUR PULIDO ALUMINIUM 46x34

Купи
Разгледай 430,00 лв./бр.

Мивка BULNES STAINLESS STEEL Ф45

Купи
Разгледай 891,00 лв./бр.

Мивка ASON SHINY STAINLESS STEEL Ф40

Купи

Колкото и странно да ви се струва, един дом няма как да съществува нормално, при липсата на мивки. Тази част от обзавеждането е важна при всички онези водни ритуали, свързани с миенето на ръце, зъби, очи и прочие.

Ние от Djia.bg сме се постарали до вас да достига изключително богато разнообразие от какви ли не мивки, които са на път да сбъднат не малка част от мечтите ви.

Искрено вярваме, че тук при нас ще откриете решение на вашето индивидуално търсене и ще почувствате онова удовлетворение и вътрешно облекчение, които обикновено изпитваме, когато сме открили правилната формула за решаването на конкретната задача.

Мивки – защо са важен елемент от обзавеждането за баня

Безспорно мивката е фундамент при обзавеждането за баня на всеки един дом. Дори до този момент да не ви се е налагало да избирате мебели, то вие знаете, че банята не би била същата, ако е лишена от мивка.

Различните форми, различните визии и различните дизайни ви позволяват да инвестирате в модел, който наистина отговаря на вкусовете и предпочитанията ви.

Вариантите са крайно цветни и разнообразни, поради простата причина, че мивката е един от най-използваните мебели за баня – всеки от нас мие ръцете си многократно над нея.

Размерите са също толкова колоритни, колкото и моделите, но ние няма да се фокусираме върху тях, поради причината, че всеки от вас сам трябва да реши кой точно размер съответства на свободното пространство в мокрото помещение.

Ще обърнем внимание на функционалностите, тъй като те са онова, от което да се впечатлите. Разполагаме с модели, които имат бор, където да поставите козметични средства и продукти за лична хигиена.

Други от моделите са далеч по-семпли и изчистени. Те са предназначени единствено за измиване на ръце, зъби и очи и са крайно достатъчно за банята.

Няма нищо по-хубаво от това да имате на разположение голяма и удобна мивка, която да ползвате с наслада и да благодарите за комфорта, който ви осигурява.

Ние от Djia.bg винаги сме били на мнение, че колкото и динамичен да бъде животът на човек, той заължително трябва да се погрижи за своите удобства и комфорт в дома си. Бъдете разумни и пазарувайте смело.

Ние ви предлагаме качество, съвършен дизайн, достъпни цени и разнообразие, в което да се гмурнете. Превърнете дома си в съвършеното място за живеете – такова, за каквото мечтаете от дълго време насам.