Серия COLOR CODE

Разгледай 54,90 лв./кв.м.

Стенни плочки Color Code Bianco LUX 30x60

Купи
Разгледай 59,90 лв./кв.м.

Стенни плочки Color Code Bianco LUX Struttura Drape 3D 30x60

Купи
Разгледай 59,90 лв./кв.м.

Стенни плочки Color Code Bianco Struttura Deco 3D 30x60

Купи
Разгледай 58,10 лв./кв.м

Стенни плочки Color Code Bianco Satinato 30x60

Купи
Разгледай 63,36 лв./кв.м

Стенни плочки Color Code Bianco Struttura Drape 3D Satinato 30x60

Купи
Разгледай 63,36 лв./кв.м

Стенни плочки Color Code Bianco Struttura Move 3D Satinato 30x60

Купи
Разгледай 35,00 лв./бр

Декор Color Code Bianco Mosaico 30x30

Купи
Разгледай 58,10 лв./кв.м

Стенни плочки Color Code Avorio Lux 30x60

Купи
Разгледай 63,36 лв./кв.м

Стенни плочки Color Code Avorio Struttura Drape 3D Lux 30x60

Купи
Разгледай 58,10 лв./кв.м

Стенни плочки Color Code Avorio Satinato 30x60

Купи
Разгледай 63,36 лв./кв.м

Стенни плочки Color Code Avorio Struttura Deco 3D Satinato 30x60

Купи
Разгледай 63,36 лв./кв.м

Стенни плочки Color Code Avorio Struttura Move 3D Satinato 30x60

Купи

Колекция COLOR CODE на Marazzi е предназначена за стенна облицовка. Тя е с дебелина 6mm и 8mm в размер 30х60см. Серията набляга на елегантността на минимализма, без никаква графична намеса. Триизмерни структури изразяват характера на жилищните пространства, допълвайки линията на простор и чистота.

Защо да заложим на плочките от серията COLOR CODE

Истината е, че тук става въпрос за едно съвършено творение, произлязло от ръцете на прочути по цял свят италиански производители, които освен че не правят компромис с качеството, те влагат също толкова енергия, педантичност и креативност при създаването на дизайните. Имате възможността да промените цялостния облик на вашите домове и помещенията в тях, като заложите на някой от моделите, на които ще попаднете в тази категория.

Що се отнася до това какви са основните предпоставки да инвестирате парите си в продукти с името COLOR CODE, то ние автоматично ще посочим, че най-съществената причина е красотата на самите плочки. Те са изключително нежни, наподобяващи песента на ангел. Поставени върху стената на което и да е било от помещенията, то със сигурност ще се превърнат в основен акцент.

Онези от вас, които изпитват известно затруднение по отношение на визуализирането на крайния резултат, то биха могли да се възползвате от нашето специално предложение. Разполагаме с опитен екип от експерти, които са в готовност да сбъдват вашите желания, без да се налага да плащате за това. Можете да се възползвате от опцията за безплатен 3Д проект като се свържете на телефон 0884 58 84 08. Единственото, което се изисква от вас, е да се свържете с посочения в сайта ни телефонен номер. Можете да разговаряте със служител, на който да споделите какви са бъдещите ви планове и да разкажете всичко в детайли, така че да можем да откликнем подобаващо на вашето запитване и в най-скоро време да ви предоставим достъп до готов проект на вашето мечтано помещение.

Ето и някой от основните характеристики на плочките:

  • Размер: 30х60см;
  • Дебелина: 6mm и 8mm;
  • Производител:  Marazzi - Италия.

Цената на доставката се определя в зависимост от количеството. Добре е да имате предвид това, при извършване на самата покупка. Ако се нуждаете от допълнителна консултация, то ние сме на ваше разположение. Djia.bg се стремим към това да отговаряме подобаващо на нуждите и изискванията на нашите клиенти. COLOR CODE е ясно доказателство за този наш стремеж. Доверете ни се при покупката на плочки и ви обещаваме, че много скоро ще постигнете мечтания завършек във вашия дом.