Серия CHROMA

Разгледай 29,20 лв./кв.м.

Стенни плочки Chroma Grey 25x38

Купи
Разгледай 35,00 лв./кв.м.

Стенни плочки Chroma Nordic Blue 25x38

Купи
Разгледай 38,88 лв./кв.м

Стенни плочки Chroma Grey Struttura Tide 3D 25x38

Купи
Разгледай 32,40 лв./кв.м

Стенни плочки Chroma White 25x38

Купи
Разгледай 38,88 лв./кв.м

Стенни плочки Chroma White Struttura Tide 3D 25x38

Купи
Разгледай 38,88 лв./кв.м

Стенни плочки Chroma Mosaico White/Grey 25x38

Купи
Разгледай 32,40 лв./кв.м

Стенни плочки Chroma Blue 25x38

Купи
Разгледай 38,88 лв./кв.м

Стенни плочки Chroma Blue Struttura Tide 3D 25x38

Купи
Разгледай 32,40 лв./кв.м

Стенни плочки Chroma Ligth Blue 25x38

Купи
Разгледай 38,88 лв./кв.м

Стенни плочки Chroma Light Blue Struttura Tide 3D 25x38

Купи
Разгледай 14,90 лв./бр

Декор Chroma Listello Flower White/Grey/Light Blue/Blue 11,5x38

Купи
Разгледай 32,40 лв./кв.м

Стенни плочки Chroma Ivory 25x38

Купи

Брилянтни цветове, комбинирани с неутрални нюанси, това са плочките от категорията, наречена „Серия CHROMA”. Декорацията от геометрични мотиви идеално се прилага както в мокри помещения, така и за кухненски гръб. Имате възможността да постигнете мечтаната визия на всяко едно от помещенията във вашия дом, според това какви са личните ви разбирания за красота и естетика.

В случай, че изпитвате известно затруднение при визуализирането си на крайния резултат, то ние сме в пълна готовност да ви съдействаме, така че изборът ви да се окаже възможно най=правилен. За нас е от ключова важност клиентът ни да се чувства удовлетворен след направената поръчка и нито за миг след време да не съжалява за инвестираните пари. В епицентъра на политиката ни, от край време, заляга стремежът, да създаваме трайни и коректни взаимоотношения с всеки един от потребителите, които са ни гласували доверие. Днес гордо заявяваме,ч е сме успели да постигнем целта си.

Какво трябва да знаете при покупката на стенни плочки от Серия CHROMA

Едно от основните неща, с които трябва да сте се запознали предварително, е качеството на материала. Добре би било да проучите внимателно неговата текстура, така че да знаете какво да очаквате, когато дойде ред на това да се заемете с осъществяването на ремонтната дейност. Онези от вас, които са вложили достатъчно време в проучване, то със сигурност се чувстват в пъти по-уверени и са напълно наясно с това в какво влагат парите си.

Разбира се, дори и да сте пропуснали да се информирате за качеството и същността на материала, то ние сме насреща да ви съдействаме, така че всеки един казус да бъде разрешен за отрицателно време. Можете да се възползвате от безплатна консултация, като се свържете на посочения в магазина ни телефонен номер. Нашите служители ще се отзоват и ще отговорят на запитванията ви.

Дизайнът е едно от нещата, които успяват да привлекат погледите право към себе си и ние смятаме, че преди да направите своята инвестиция, то внимателно да помислите с какво обзавеждане ще съчетаете плочките, които вече сте поставили в пазарската си количка. Можете да разгледате и останалите ни предложения и да изберете висок клас мебели за баня, предложени на изключително изгодни цени

Цената на доставката се определя в зависимост от количеството. Доверявайки се на нашия онлайн магазин Djia.bg, то вие имате възможността да постигнете една от основните си цели, а именно постигането на съвършен дом, в който да цари уют, хармония и светлина.