Серия MATERIKA

Разгледай 81,00 лв./кв.м.

Стенни плочки Materika Off White 40x120

Купи
Разгледай 91,00 лв./кв.м.

Декор Materika Off White линии 40x120

Купи
Разгледай 81,00 лв./кв.м.

Стенни плочки Materika Beige 40x120

Купи
Разгледай 91,00 лв./кв.м.

Декор Materika Beige вълна 40x120

Купи
Разгледай 91,00 лв./кв.м.

Декор Materika Beige линии 40x120

Купи
Разгледай 81,00 лв./кв.м.

Стенни плочки Materika Antracite 40x120

Купи
Разгледай 91,35 лв./кв.м.

Декор Materika Antracite вълна 40x120

Купи
Разгледай 91,00 лв./кв.м.

Декор Materika Grigio линии 40x120

Купи

Цветова палитра вдъхновена от естесвените цветове на цимента в размер 40х120 осигуряват по-голяма визуална приемственост към стените. А триизмерните структури и декори на серия Materika, ще подчертаят уникалността на всяко помещение независимо дали е баня, кухня или хол. 

Колекцията е носител на престижната награда за дизайн Design Awards за 2015г.

Изключително горди сме от факта, че работим в пряко сътрудничество с едни от най-талантливите и доказали се производители, което ни дава правото да ви предлагаме първокласни плочки, подходящи за отделните помещения във вашите домове, а и всяка една друга сграда.

Моделите, на които ще станете свидетели в тази категория, се характеризират с висока устойчивост при надраскване, удари и прочие. Те не пропускат влага, което ги превръща в идеални при обзавеждането на мокри помещения, било то бани, тоалетни.  Имате възможността да се сдобиете с мечтаните плочки, без да се налага да се разделяте с огромно състояние от банковата си сметка.

Защо да инвестирате в покупката на плочки от серията Fresco

Няколко са основните причини, заради които хората дръзват да инвестират в покупката на материали от тази категория. Първата, както и сами можете да се досетите, е самото разнообразие, което цари в сектора. Не малка част от потребителите го считат като предпоставка за един изключително информиран избор. Благодарение на преливащия каталог, то бъдещите инвеститори имат възможност да равняват отделните продукти, да отсяват техните плюсове и минуси и едва тогава да преминат към покупка.

Разбира се, това съвсем не е единствена причина, поради която да ни се доверите и да оставите парите си при нас. Ние разполагаме с възможността да ви радваме единствено с висок клас материали, оправдаващи всеки един лев, който предстои да бъде похарчен. Не след дълго сами ще се убедите колко важно решение е покупката на съвършените плочки.

Ето и някой от основните характеристики на плочките:

  • Размер: 40x120см;
  • Дебелина: 6mm и 8mm;
  • Производител: Marazzi - Италия.

В случай, че искате да се възползвате от услугата ни за безплатен проект, то не се колебайте да се свържете с представители от онлайн магазина Djia.bg. В готовност сме да ви съдействаме, така че всеки един казус да остане в миналото. Добре е още да знаете, че цената на самата доставка следва да бъде определена от количеството плочки, които желаете да закупите.

Серия MATERIKA е перфектният начин за постигане на пълноценно съвършенство!

 

За БЕЗПЛАТЕН 3D  проект се свържете с нас на тел.: 0884 58 84 08

*Условията за ползване на безплатен 3D проект може да прочетете ТУК

Доставка:

Цената на доставката се определя в зависимост от количеството.