Линейни и точкови сифони за баня TECE

Разгледай 385,00 лв./бр.

Линеен сифон модел LINUS комплект с решетка и рогов сифон - 70 cm

Купи
Разгледай 410,00 лв./бр.

Линеен сифон модел LINUS комплект с решетка и рогов сифон - 80 cm

Купи
Разгледай 435,00 лв./бр.

Линеен сифон модел LINUS комплект с решетка и рогов сифон - 90 cm

Купи
Разгледай 71,20 лв./бр.

Точков подов сифон за баня с мембрана против миризми ТЕСЕ

Купи
Разгледай 68,00 лв./бр.

Точков подов сифон прав за баня ТЕСЕ DRAINPOINT S130

Купи
Разгледай 227,80 лв./бр.

Точков подов сифон за баня с приставка за вграждане на плочка ТЕСЕ

Купи
Разгледай 14,40 лв./бр.

Клапа против миризми за точков сифон TECE Drainpoint S

Купи
Разгледай 425,00 лв.

Линеен сифон с решетка BASIC - 700mm

Купи
Разгледай 465,00 лв.

Линеен сифон с решетка BASIC - 800mm

Купи
Разгледай 505,00 лв.

Линеен сифон с решетка BASIC - 900mm

Купи
Разгледай 734,00 лв.

Линеен сифон с решетка BASIC - 1000mm

Купи
Разгледай 854,00 лв.

Линеен сифон с решетка BASIC - 1200mm

Купи

Банята е едно от най-важните помещения за всеки дом. Това е мястото, където се извършват редица ритуали в ежедневието и когато става въпрос за качествено обзавеждане за баня, ние от Djia.bg сме на мнение, че не бива да правите компромиси.

Винаги избирайте най-качествените и най-икономични решения, така че да не се налага скоро след ремонта да се подлагате на повторен такъв.

За да ви улесним колкото се може повече, създадохме за вас цяла една категория, в която сме поместили не малко на брой линейни отводнители за баня.

Всеки, който е имал сблъсък с марката TECE поне веднъж в живота си, ще се съгласи с това, че продуктите й са изключително издръжливи, устойчиви, функционални и висококачествени. Гарантираме ви, че всеки един похарчен лев за качествено отводняване в тази категория, си е струвал.

Линейни отводнители за баня – какво представляват всъщност

Линейните отводнители са възможно най-оптималното решение за всеки линеен дренаж. Независимо дали притежавате известни познания в тази сфера или не, вие сами ще се убедите в тяхното качество.

Продуктите, които ви предлагаме в този сектор, са не просто стилни и функционални, но и достъпни.

Прави ни засилено впечатление, че през последните няколко години потребителите биват водени при извършване на покупка от фактора цена.

За всеки един от клиентите е от ключова необходимост да се сдобие с продукт, за който няма да се налага да плаща прекалено скъпо.

Ние от Djia.bg сме проучили всички варианти и достигнахме до извода, че това са възможно най-качествените продукти, за чието качество можем да ви гарантираме.

Години наред сме в пряко сътрудничество с марката, което ни позволява да се възползваме от дадените привилегии и да ви доставяме всяко нейно творение на изключително изгодна и достъпна за вас цена.

Ние ви даваме пълна гаранция за качество и сме сигурни, че всеки разумен и прагматичен човек ще се възползва от предложенията с линейни отводнители за баня в тази категория.

Защо да изберете Djia.bg за покупката на този продукт

Предимствата, заради които си струва да гласувате доверие на нас, а не на който й да е било от конкурентите ни, са наистина много.

На първо място ние ви осигуряваме разнообразие, което е твърде важно, за да бъде изборът ви информиран и правилен.

Консултантите от нашия екип са на разположение на потребителя по всяко едно време и са в готовност да го съветват и напътстват, така че инвестицията му да се окаже оправдана в бъдеще.

Заложете на нас и си осигурете комфорт, спокойствие и удобство в едно от най-важните помещения в дома си, а именно банята.