Мозайки (стъклокерамика)

Разгледай 48,00 лв./бр.

Стъклокерамична мозайка Nacar Nieve

Купи
Разгледай 59,00 лв./бр.

Стъклокерамична мозайка Nacar Abyss

Купи
Разгледай 32,40 лв./бр.

Стъклокерамична мозайка Stripes Snow

Купи
Разгледай 38,00 лв./бр.

Стъклокерамична мозайка Stripes Carbon

Купи
Разгледай 6,00 лв./бр. OUTLET ЦЕНА

Гранитогресна мозайка VISIONS Sand Muretto Soft

Купи
Разгледай 34,00 лв./бр.

Стъклокерамична мозайка Lagos Glacier

Купи
Разгледай 38,00 лв./бр.

Стъклокерамична мозайка Forest Wenge

Купи
Разгледай 27,00 лв./бр.

Мозайка от естествен камък Marmol Ares

Купи
Разгледай 42,00 лв./бр.

Стъклокерамична мозайка Safari Leopard

Купи
Разгледай 10,00 лв./бр. OUTLET ЦЕНА

Стъклокерамична мозайка VSM 017

Купи
Разгледай 15,00 лв./бр. OUTLET ЦЕНА

Стъклокерамична мозайка GSM 023

Купи
Разгледай 21,80 лв./бр.

Стъклокерамична мозайка T2323 FI01

Купи

В тази категория сме ви подбрали възможно най-висок клас мозайки, благодарение на които да успеете да превърнете дома си в идеалното място за живеене, такова, за каквото цял живот мечтаете.

Доверявайки ни се, вие сте на път да инвестирате парите си на правилното място и в един наистина красив, стилен и качествен продукт.

Предлагаме решение, отговарящо на всяко търсене и сме на път да превърнем вашата мечта в реалност.

Отделете си достатъчно време, в което да прегледате разновидностите от мозайки и изберете онези от тях, които смятате, че най-точно ще се впишат във вашия стил на обзавеждане за баня.

За какво да внимавате при избора на стъклокерамични мозайки

Няколко са основните неща, които да вземете под внимание при избора на подобен материал.

В никакъв слчуай не ви съветваме да действате импулсивно, водени от първичното си желание час по-скоро да се превърнете в собственик на продукт, с който да стартирате ремонтаната дейност. Подбирайте внимателно, така че накрая да бъдете удовлетворени от покупката си.

Стилът е едно от основните неща, на които да отдадете заслужено внимание. Още при изграждането на магазина ние си поставихме една основна цел, а именно да украсяваме домовете ви и важните за вас места по съвършен начин.

Благодарение на продуктите в този каталог, вие можете да създадете изумителна вътрешна архитектура, която да спира дъха ви всеки път, щом прекрачите прага на помещението.

Разбира се, винаги влагайте мисъл, когато извършвате подобна покупка. Не подценявайте разнообразието, тъй като то е създадено така, че всеки потребител да може да попадне на съвършения продукт, вписващ се по възможно най-добрия начин към останалата част от интериора и екстериора.

Цветовете са вторият фактор, който да не подминавате. За да ви улесним по време на пазаруване, ние сме се погрижили за това до вас да достигат разнообразни текстури, дизайни и цветове.

Ще попаднете на всякакви мозайки, било то бронзови, сребърни, златни, мозайки в пастелни цветове, тъмно сиви, черни и прочие.

Приоритет за нас е всеки от клиентите ни да бъде третиран индивидуално, спрямо личните му желания и потребности.

Ние от Djia.bg ви предлагаме всичко онова, което ви е нужно при обзавеждането на всяко едно помещение, без да се взима под внимание неговото предназначение. Доверявайки ни се, вие сте на път да сбъднете една от мечтите си.