Мебели за баня

Разгледай 980,00 лв.

Окачен шкаф 75см с плот с интегрирана мивка PANDORA

Изпрати запитване
Разгледай 1 740,00 лв.

Окачен шкаф 80см с плот с интегрирана мивка MALAYA

Изпрати запитване
Разгледай 2 086,56 лв.

Окачен шкаф 110см с плот с интегрирана мивка BLANCHE UB110WH

Изпрати запитване
Разгледай 2 620,80 лв.

Окачен шкаф 70см с плот с интегрирана мивка GLORIA

Изпрати запитване
Разгледай 1 131,72 лв./бр

Окачен шкаф 70см с интегрирана мивка ADELE OUA70WH

Изпрати запитване
Разгледай 494,61 лв./бр

Окачен шкаф 80см с мивка EVELIN OUE80IIGRAY/OAK

Изпрати запитване
Разгледай 1 529,67 лв./бр

Окачен шкаф 80см с интегрирана мивка IMAN OUI80WH

Изпрати запитване
Разгледай 1 498,18 лв./бр

Окачен шкаф 100см с мивка NAYRA OUN100

Изпрати запитване
Разгледай 1 062,90 лв./бр

Окачен шкаф 70см с интегрирана мивка TARA OUT70

Изпрати запитване
Разгледай 651,91 лв./бр

Окачен шкаф 62см с мивка и огледало SARA

Изпрати запитване

Помнете, че банята е едно от най-важните помещения у дома и към нейното обзавеждане задължително трябва да се подхожда с внимание и уважение.

Изборът на мебели за баня не е никак лесна задача, предвид факта, че днес пазарът прелива от многообразие.

Артикулите се различават спрямо дизайн, функционалност, стил, материали, цена и качество.

Във виртуалния ни магазин за висококласно обзавеждане за баня Djia.bg ще се сблъскате с куп идеи, имащи за цел да превърнат това място в едно от любимите ви.

Важно е, преди да пристъпите към покупка на обзавеждане, да се съобразите с няколко основни фактори, като характеристики, функционалност и не на последно място, цена.

Постарали сме се да селектираме колкото се може повече предложения, така че да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти.

Що се отнася до характеристиките и функциите, вие ги избирате спрямо личните си нужди и потребности. Разполагате с възможността да извършите покупка на мебели, чиято стойност отговаря на бюджета ви.

Защо да се доверите на Djia.bg

Предлагаме на потребителите безкомпромисно качество, отличаващо ни от останалите конкуренти. Това е едно от предимствата, с които разполагаме.

Мебелите в нашия магазин са в състояние да променят цялостната визия на интериорното обзавеждане. Те са стилни, със строг или опростен дизайн, висококачествени, удобни, практични и функционални.

В състояние сме да допринесем за мечтания уют, без значение от пространството, с което разполагате.

Екипът от шлифовани професионалисти е в готовност да съдейства безотказно за постигането на максимални резултати за мечтаната баня. Те ще ви помогнат да постигнете вечно търсещата хармония между лукс и практичност.

С всяка изминала година ние стремглаво вървим напред и надграждаме натрупаните опит и умения. Това ни превърна в професионалисти, изваяни до съвършенство.

Какви мебели за баня предлагаме

Голяма част от предложенията се изработват от PVC материали. Те имат куп предимства пред останалите.

Водоустойчивостта е една от основните причини да бъдат толкова предпочитани от потребителите. Крайно подходящи са за мокрото помещение, тъй като устояват на влагата там.

Можете да ги поставите или монтирате в непосредствена близост до пръски от вода, без това да повлияе на устойчивостта и издръжливостта им.

Избирайки Djia.bg, потребителят получава привилегията да обзаведе част от дома си по начин, за който всички да му завиждат.

Предложенията в тази категория са крайно подходящи за хората, които търсят комфорт и същевременно с това не са в състояние да направят компромис с естетиката.

Ние сме лидери в продажбата на мебели за баня, поради три основни причини, а именно безкомпромисното качество на предлаганите от нас артикули, голямото разнообразие, от което всеки може да се възползва, както и коректността и приятелското отношение, от което вие се нуждаете и ние предлагаме.