Клинкер

Разгледай 42,00 лв./кв.м.

Клинкер TAMBORA 31x31 anti-slip

Купи
Разгледай 39,00 лв./кв.м.

Клинкер Granada 31x31

Купи
Разгледай 39,00 лв./кв.м.

Клинкер Ubeda 31x31

Купи
Разгледай 25,00 лв./кв.м.

Клинкер Ubeda 31x31 второ качество

Купи
Разгледай 16,80 лв./бр.

Клинкерно стъпало Fiorentino Urbe 31x32.5

Купи
Разгледай 13,50 лв./бр.

Клинкерно стъпало Fiorentino Ubeda 31x32.5 второ качество

Купи

Предлаганите от нас клинкерни плочки са възможно най-добрият избор за употреба в зони, които подлежат на високо механично натоварване.

Всеки от вас, който притежава поне малко познания за материала, ще потвърди, че той е един от най-здравите и устойчиви, които могат да бъдат открити на пазара.

Моделите са подходящи за места като градини, веранди, басейни и други подобни на тях. Те са подложени на постоянно замърсяване с корозивни вещества и успяват да устоят на предизвикателствата без проблем.

Тяхната издръжливост е благодарение на естесвените материали, от които са направени. Лесна поддръжка също е от основните причини, заради които добиват широка популярност сред потребителите в цял свят. Могат да удържат на всякакъв вид натоварване.

 

Клинкер – какви са предимствата на този материал и защо е предпочитан

Един от най-устойчивите и издръжливи материали, безспорно е клинкерът. Той може да се използва почти навсякъде и така успява да гарантира устойчивост на дома ви или помещение, което е важно за вас.

Преди десетки години материалът клинкер е бил предпочитан основно заради това, че климатичните влияния са били свръх несигурни и постоянно са се редували дъжд, вятър и слънце.

Този материал е устоявал на всяко предизвикателство и не се е повлиявал от нищо. Успешно и безпроблемно издържа на силовите външни фактори.