TECE LUX

Разгледай 1 660,00 лв./бр.

Структура за вграждане и панел TECE LUX White glass

Купи
Разгледай 1 660,00 лв./бр.

Структура за вграждане и панел TECE LUX Black glass

Купи
Разгледай 1 025,00 лв./бр.

Структура за вграждане с активатор TECE LUX mini White glass

Купи
Разгледай 1 025,00 лв./бр.

Структура за вграждане с активатор TECE LUX mini Black glass

Купи

Ако до преди няколко години казанчетата, които бяха част от интериора на всяка баня можеха да изпълняват скромни функции, то днес нещата изглеждат по крайно различен начин. Благодарение на TECE LUX хората имат възможност да си доставят комфорт, за който никой не е предполагал. До сега естетиката винаги се е жертвала за хигиената и комфорта, но днес не е така.

Скрити на пръв поглед, всички наши структури и казанчета за вграждане, които са на изключително високо ниво, подсказват за лукса и вкуса към красивото и стилното. Обикновено за направата им биват използвани стилно черно и безкомпромисно бяло. Имате възможността да им се любувате в домовете, които са обзаведени с прецизност или на места, които са с изключително висок рейтинг. Те са неразделна част от скъпите хотели, които биват посещавани единствено от хора от висока класа.

Какво е специалното на серията TECE LUX

Още щом веднъж се срещнете отблизо с тях, то никога няма да искате да се разделите. Безкомпромисно стилни, структурите са в готовност да се впишат с лекота във всеки един дом, притежател на човек с изискан вкус. Търговците по цял свят казват, че не хората избират тях, а те избират сами своите собственици. Ако ви е писано да имате такава среща, то бъдете сигурни, че съдбата няма да ви пропусне.

Всеки, от вас, който желае отблизо да разгледа моделите на TECE LUX, може да посвети час от времето си на този сектор, където всичко е внимателно и прецизно селектирано, така че да отговори на вкусовете дори на най-капризните и взискателни потребители.

Какви са характерните особености на структурите за вграждане

С новата си функция, позволяваща структурата да бъде интегрирана в стената, то тя позволява да се превърне в част от интериора на всяка една баня, независимо от нейния размер. Дори и да не можете да се похвалите с твърде просторно мокро помещение, то винаги бихте могли да го превърнете в място, което с наслада да посещавате всеки един ден.

Можете да изберете модел, който е със сензор и по този начин да спестите не малко усилия и ангажименти, свързани с хигиената. Закупувайки модел, чиито панел е с голяма повърхност, то успявате да предпазите стената от пръски. За още по-голям комфорт можете да изберете някое от предложенията, позволяващи регулиране на височината. Всички те се комбинират съвършено добре с всякакво обзавеждане, независимо дали ви предстои да извършите частичен или цялостен ремонт на вашите баня и тоалетна.

Избирайки да пазарувате от Djia.bg, то вие сте на път да се сдобиете със скъпоценно обзавеждане, което всеки ден, щом погледнете, да се чувствате още по-модерни, стилни, разумни и прагматични.