Допълнителни елементи и крепежи

Разгледай 12,00 лв.

Монтажни болтове

Купи
Разгледай
35,00 лв.
27,00 лв.

Монтажни регулируеми болтове

Купи
Разгледай 45,00 лв.

Монтажни болтове за ъглов монтаж

Купи
Разгледай 14,00 лв.

Изолационен комплект

Купи
Разгледай 22,50 лв.

Преходник

Купи
Разгледай 82,80 лв./бр.

Приставка за поставяне на таблетка във вградено казанче

Купи

За огромно съжаление колкото и да не ни се иска никога да се налага да търсим части за санитарните продукти, които преди време сме монтирали, техните части рано или късно се износват и такава подмяна се налага.

Ние от Djia.bg се опитваме максимално да улесним потребителите, като им предложим всичко, от което се нуждаят при надеждното обзавеждане за баня, на едно място.

Вярваме, че така ще успеете да спестите време, средства и нерви, които са прекалено важни за модерните хора днес.

Преди да инвестирате в покупка на каквито и да било допълнителни елементи и крепежи, то съветът ни към всички вас е да проучите внимателно продуктите в този сектор, така че да сте абсолютно наясно с функциите, които изпълнява.

Ако се нуждаете от професионално мнение или съвет, то винаги можете да разчитате на консултантите ни, които са в готовност да съдействат на всеки потребител.

Какво трябва да знаем при избора на допълнителни елементи и крепежи

Не винаги е необходимо да подменяме цялото казанче, мивка или бидето в банята. Само една резервна част е в състояние да го превърне в почти чисто ново и да удължи с още няколко години експлоатационния му период.

Затова ние ви съветваме да не захвърляте на боклука дефектните санитарни мебели, ако смятате, че можете да ги укрепите, без да се налага да инвестирате кой знае какви средства.

Не винаги обаче откриването на подходящата резервна част е толкова лесно, колкото се оказва.

Дори и да попаднете на специализиран магазин, това съвсем не значи, че там ще откриете решение, отговарящо на индивидуалното ви търсене.

Трудността е в следствие на това, че освен на различни цени, една резервна част достига до потребителите и то с различно качество.

Ние от Djia.bg предлагаме на своите клиенти изключително богато разнообразие от всякакви резервни части, които достигат до тях на достъпни и приемливи цени. В състояние сме да гарантираме за качеството на всеки от продуктите си.

В сътрудничество сме с едни от най-реномираните и утвърдени производители на пазара и това ни дава правото да им осигуряваме най-висок клас допълнителни елементи и крепежи.

Защо си струва да разгледате нашите предложения

В никакъв случай не твърдим, че всеки, който има желание, може да открие търсената от него част на наистина ниска цена, но това съвсем не значи, че тя ще бъде с нужното качество.

Ние обаче сме в състояние да ви осигурим най-надеждните резервни части, които несъмнено ще паснат на санитарните продукти, които сте монтирали в дома си.

Доверете ни се и ви гарантираме, че няма да съжалявате за направения избор.