Активатори ( бутони )

Разгледай 101,00 лв./бр.

Активатор TECEnow бял

Купи
Разгледай 120,00 лв./бр.

Активатор TECEnow хром

Купи
Разгледай 120,00 лв./бр.

Активатор TECEnow хром мат

Купи
Разгледай 120,00 лв./бр.

Активатор TECEnow черен

Купи
Разгледай 120,00 лв./бр.

Активатор TECEnow черен мат

Купи
Разгледай 160,00 лв./бр.

Активатор SOLID метален бял мат

Купи
Разгледай 160,00 лв./бр.

Активатор SOLID метален Bright Chrome

Купи
Разгледай 160,00 лв./бр.

Активатор SOLID метален Brushed Stainless Steel

Купи
Разгледай 190,00 лв./бр.

Активатор SOLID метален Brushed Stainless Steel с покритие против пръстови отпечатъци

Купи
Разгледай 385,00 лв.

Активатор SQUARE II метален черен

Купи
Разгледай 345,00 лв.

Активатор SQUARE II метален бял

Купи
Разгледай 345,00 лв.

Активатор SQUARE II метален надрана стомана

Купи

Ние от Djia.bg сме наясно с това, че банята и тоалетната са фундамент за всеки дом. Не е случайно това, че при обзавеждането им хората са в готовност да инвестират една не малка сума пари, като в замяна на това се надяват на наистина перфектен резултат. Ние сме на мнение, че не самият стил на обзавеждане е от ключова роля за постигането на целта, а самите функционалност и качество. Селектирахме за вас една изключително богата категория, в която сме подбрали множество активатори, от които да се възползвате.

Сигурни сме, че всеки от вас ще успее да се сдобие с желаните удобство и комфорт, без да се налага да се разделя с огромна цифра от банковата си сметка. За да бъдем колкото се може по-полезни за своите клиенти, то ние сме в готовност да ги консултираме и съветваме във всеки един момент, така че казусът им да бъде разрешен за кратко време. Що се отнася до избора, ние ви гарантираме,ч е какъвто и активатор да решите да закупите, няма да съжалявате.

Какво трябва да знаете за активаторите от тази категория

Точно тези бутони представляват контактната зона при всички структури за вграждане. Те са тяхната видима част и ние сме на мнение, че освен функционални, то те трябва да бъдат също толкова стилни и вписващи се към останалата част от обзавеждането. Що се отнася до вградените казанчета, то при тях всичко е скрито за човешкото око, с изключение на самия бутон.

Оставащия правоъгълен отвор, предназначен за бутона е единственото пространство, което не е прикрито от плочки. Там следва да бъде монтиран самия активатор. Когато настъпи момент, в който трябва да се замени бутона, добре е да знаете, че при вградените структури обслужването е малко по-различно. За да се замени повредената част, то трябва да се демонтира самия бутон.

Какви разновидности се предлагат

В нашия онлайн магазин ще попаднете на множество разновидности, както и материали, служещи за изработка. Според материалите те биват:

  • Хромирани са матово покритие;
  • Хромирани;
  • Светещи;
  • Стъклени.

Трудно можем да посочим кой модел е най-предпочитан, поради причината, че различните потребители имат свои лични предпочитания, съобразени с останалата част от обзавеждането на банята и тоалетната. Продуктите са известни на пазара като активатори за структурите за вграждане.

Ние ви осигуряваме функционалност, от която можете да се възползвате още сега. Изберете модел от този сектор и няма да се тревожите за експлоатационния му период. Благодарение на множеството модели, поместени в този сектор,е твърде вероятно да се вдъхновите и сами да проектирате банята си.