Активатори ( бутони )

Разгледай 196,00 лв.

Активатор LOOP GLASS с пластмасови бутони бели и стъклен панел от бяло стъкло

Изпрати запитване
Разгледай 125,00 лв.

Активатор LOOP пластмасов, основа бяла с бутони лъскав хром

Изпрати запитване
Разгледай 125,00 лв.

Активатор LOOP пластмасов матиран хром

Изпрати запитване
Разгледай 260,00 лв.

Активатор LOOP GLASS с пластмасови бутони матиран хром и стъклен панел бяло стъкло

Изпрати запитване
Разгледай
260,00 лв.
230,00 лв.

Активатор LOOP GLASS с пластмасови бутони лъскав хром и стъклен панел от бяло стъкло

Изпрати запитване
Разгледай 196,00 лв.

Активатор LOOP GLASS с пластмасови бутони бели и стъклен панел от млечно зелено стъкло

Изпрати запитване
Разгледай 260,00 лв.

Активатор LOOP GLASS с пластмасови бутони матиран хром и стъклен панел от млечно зелено стъкло

Изпрати запитване
Разгледай 260,00 лв.

Активатор LOOP GLASS с пластмасови бутони лъскав хром и стъклен панел от млечно зелено стъкло

Изпрати запитване
Разгледай 196,00 лв.

Активатор LOOP GLASS с пластмасови бутони бели и стъклен панел от черно стъкло

Изпрати запитване
Разгледай 260,00 лв.

Активатор LOOP GLASS с пластмасови бутони матиран хром и стъклен панел от черно стъкло

Изпрати запитване
Разгледай 260,00 лв.

Активатор LOOP GLASS с пластмасови бутони черни и стъклен панел от черно стъкло

Изпрати запитване

Ние от Djia.bg сме наясно с това, че банята и тоалетната са фундамент за всеки дом. Не е случайно това, че при обзавеждането им хората са в готовност да инвестират една не малка сума пари, като в замяна на това се надяват на наистина перфектен резултат. Ние сме на мнение, че не самият стил на обзавеждане е от ключова роля за постигането на целта, а самите функционалност и качество. Селектирахме за вас една изключително богата категория, в която сме подбрали множество активатори, от които да се възползвате.

Сигурни сме, че всеки от вас ще успее да се сдобие с желаните удобство и комфорт, без да се налага да се разделя с огромна цифра от банковата си сметка. За да бъдем колкото се може по-полезни за своите клиенти, то ние сме в готовност да ги консултираме и съветваме във всеки един момент, така че казусът им да бъде разрешен за кратко време. Що се отнася до избора, ние ви гарантираме,ч е какъвто и активатор да решите да закупите, няма да съжалявате.

Какво трябва да знаете за активаторите от тази категория

Точно тези бутони представляват контактната зона при всички структури за вграждане. Те са тяхната видима част и ние сме на мнение, че освен функционални, то те трябва да бъдат също толкова стилни и вписващи се към останалата част от обзавеждането. Що се отнася до вградените казанчета, то при тях всичко е скрито за човешкото око, с изключение на самия бутон.

Оставащия правоъгълен отвор, предназначен за бутона е единственото пространство, което не е прикрито от плочки. Там следва да бъде монтиран самия активатор. Когато настъпи момент, в който трябва да се замени бутона, добре е да знаете, че при вградените структури обслужването е малко по-различно. За да се замени повредената част, то трябва да се демонтира самия бутон.

Какви разновидности се предлагат

В нашия онлайн магазин ще попаднете на множество разновидности, както и материали, служещи за изработка. Според материалите те биват:

  • Хромирани са матово покритие;
  • Хромирани;
  • Светещи;
  • Стъклени.

Трудно можем да посочим кой модел е най-предпочитан, поради причината, че различните потребители имат свои лични предпочитания, съобразени с останалата част от обзавеждането на банята и тоалетната. Продуктите са известни на пазара като активатори за структурите за вграждане.

Ние ви осигуряваме функционалност, от която можете да се възползвате още сега. Изберете модел от този сектор и няма да се тревожите за експлоатационния му период. Благодарение на множеството модели, поместени в този сектор,е твърде вероятно да се вдъхновите и сами да проектирате банята си.