Серия TREVERKWAY

Разгледай 49,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Treverkway Acero 15x90

Купи
Разгледай 49,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Treverkway Betulla 15x90

Купи
Разгледай
49,90 лв./кв.м.
39,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Treverkway Rovere 15x90

Купи
Разгледай
49,90 лв./кв.м.
39,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Treverkway Larice 15x90

Купи
Разгледай 49,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Treverkway Olmo 15x90

Купи
Разгледай
49,90 лв./кв.м.
39,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Treverkway Castagno 15x90

Купи
Разгледай
49,90 лв./кв.м.
39,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Treverkway Quercia 15x90

Купи

За никого не е тайна, че гранитогресът е един от най-качествените материали, произвеждани някога. Неговата красота не се състои единствено в разнообразните модели, нюанси и текстури, а в самото излъчване, което няма как да бъде описано с думи. Не е случаен фактът, че в много домове той заема важна роля и хората са избрали да присъства като част от подовата настилка или облицовката на стените в отделните помещения.

Предимствата на матирала не бива да се подценяват и в тази категория ще ви представим някой от най-красивите и запомнящи се гранитогресни творения, които несъмнено заслужават вашето внимание. Ще станете свидетели на прецизно подбрани плочки, имащи за цел да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти. Вярваме, че всеки от вас ще успее да направи своя правилен избор, според това каква визия се стреми да постигне.

Защо си струва да инвестираме в покупката на плочки от Серия TREVERKWAY

Човек сам решава по какъв начин да обзаведе отделните помещения в дома си, спрямо това какви са личните му разбирания за красота, естетика и функционалност. Ако до този момент не ви се е налагало да се сблъсквате с качествата на гранитогреса, то сега е моментът да почерпите малко повече информация за този материал, така че да се почувствате достатъчно уверени при направата на бъдещата си инвестиция.

За да ви бъдем колкото се може по-полезни, то ние ще посочим най-съществените от тях, заради които смятаме, че не малка част от инвеститорите са в готовност да похарчат значителни финанси, с единствената цел да постигнат онзи интериор, за който от дълго време насам са мечтали.

Качеството, както и сами можете да предположите, е първата съществена предпоставка, заради която хората решават да инвестират в покупката на някой от предложенията ни в този сектор. Моделите са подходящи за всякакъв вид помещения, независимо дали става въпрос за холови, ресторанти, заведения за бърза хранене, офиси или много други.

Гранитогресът е устойчив материал, който издържа на всякакви натоварвания и именно това го превръща в любим избор за огромен процент от потребителите, на които им предстои да подменят подовата настилка или да обзаведат домовете си.

Красотата на самия материал е второто, успяващо да прикове вниманието право към себе си. Колкото и странно да ви се струва, изработен по съвършен начин, гранитогресът могъл да имитира дърво, камък и всякакъв друг материал, така че до последно да имате съмнения върху какво стъпвате.

Серия TREVERKWAY е идеалният избор за хората, които се стремят към постигането на съвършената визия в своите домове.