Серия TREVERKMOOD

Разгледай
49,90 лв./кв.м.
39,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Treverkmood Rovere 15x90

Купи
Разгледай
49,90 лв./кв.м.
39,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Treverkmood Faggio 15x90

Купи
Разгледай
49,90 лв./кв.м.
39,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Treverkmood Noce 15x90

Купи
Разгледай
49,90 лв./кв.м.
39,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Treverkmood Tiglio 15x90

Купи

Серия Treverkmood е характерна с интензивна вариация на цвят и дизайн с цел имитация на естествено дърво, произвежда се в пет цвята: липа, бук, дъб, орех и махагон в размер 15x90 cm. Колекцията е подходяща за монтаж в баня, кухня и хол, както и в леко натоварени помещения като: магазини и ресторанти.

Всеки от вас, който е в търсене на съвършенството, има възможността да го постигне, доверявайки се на висококачествените гранитогресни плочки, които ние прецизно сме селектирали в тази категория. Моделите са в състояние да задоволят очакванията дори на най-претенциозните и взискателни клиенти и да се превърнат в акцент на всяко едно помещение, в което решите да ги поставите.

Серия TREVERKMOOD – какво да знаем за нея

Ако точно в този момент изпитвате потребност да си осигурите пълноценни комфорт и уют в домовете си, то значи е крайно време да инвестирате в някой от вариантите, които предлагаме на вашето внимание. Ние от Djia.bg работим в пряко сътрудничество с производителите и това ни дава правото да ви осигуряваме плочките на цени, достъпни за вас.

В случай, че изпитвате някакво затруднение или колебание, то можете да се свържете с продавач – консултантите ни, които са на ваше разположение и в готовност да ви консултират, така че изборът ви да бъде максимално правилен. Цената на доставката се определя в зависимост от количеството. Безплатна доставка ползвате при поръчка през Djia.bg за градовете Варна, Бургас и София (при поръчка над 200лв с ДДС).

Защо да си закупите гранитогресни плочки

Предимствата на този вид материал не са никак малко. Всеки от вас, на който му се е налагало да се сблъска с подобен вид подова настилка, е наясно с това, че тя успява да предизвика вълна от възхищение. Поглеждайки към краката си, то вие ще станете свидетел не просто на уют и хармония, които всеки се опитва да постигне, но и ще се уверите в здравината и устойчивостта на материала.

Всеки един лев, който ви предстои да инвестирате в покупката на плочки от серията Treverkmood, е напълно оправдан.

Ние от Djia.bg сме изключително горди с това, че успяваме да ви предложим всичко онова, от което се нуждаете, така че да постигнете перфектната завършеност в домовете си. Серия TREVERKMOOD е предизвикателство за хората, които са в непрестанно търсене на съвършенството. Доверете ни се и ви обещаваме, че няма да съжалявате за направения избор!

 

Производител: Marazzi Group - Италия

 

Доставка:

Цената на доставката се определя в зависимост от количеството.

Безплатна доставка ползвате при поръчка през Djia.bg за градовете Варна, Бургас и София (при поръчка над 200лв с ДДС).