Серия ROCKING

Разгледай 48,00 лв.

Гранитогрес Rocking Grey 30x60

Купи
Разгледай 48,00 лв.

Гранитогрес Rocking White 30x60

Купи
Разгледай 48,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Rocking Antracite 30x60

Купи
Разгледай 59,94 лв./кв.м.

Гранитогрес Rocking Beige 30x60

Купи
Разгледай 59,94 лв./кв.м.

Гранитогрес Rocking Tobacco 30x60

Купи
Разгледай 59,94 лв./кв.м.

Гранитогрес Rocking Multicolor 30x60

Купи
Разгледай 33,52 лв./бр.

Декор Rocking Mosaico 22,5x55

Купи
Разгледай 22,91 лв./бр.

Декор Rocking Mosaico 30x30

Купи

Серия Rocking черпи вдъхновение от интензивната променливост на камъка и предлага разнообразни решения в интериора и екстериора.
Колекцията се предлага в 6 цвята и две повърхности. Благодарение на структурираното си покритие, гранитогреса е много подходящ за външна среда.
Силата на камъка се интерпретира от каменните повърхности, усъвършенствани по италианска техника и дизайн в 5 размера: 
60x60, 30x60, 30x30, 20x40, 20x20 cm, допълнени от 2 модела мозайки във всички цветове на колекцията, за да задоволят всяко дизайнерско изискване.

Попитайте ни и за цената на другите размери, и повърхонсти.

Производител: Marazzi - Италия

Продава се на кашон. 

 

Доставка:

Цената на доставката се определя в зависимост от количеството.

      

 

Обзавеждането на всяко едно помещение изисква да инвестирате финанси, време, усилия, креативност, внимание и отношение към детайлите. Ако до този момент сте си мислили, че изборът на материали е най-лесната задача, с която ви предстои да се справите, то значи грешите. Ние от Djia.bg ви гарантираме, че покупката на подходящата подова настилка е изключително сложно решение, което предстои да бъде взето от вас самите.

Съветваме ви предварително да обмислите идеята си, така че след време да не съжалявате за постъпките си. Проучете какви материали се предлагат на пазара, както и какви са техните характеристики и предимства. Не пестете средства при покупката на подова настилка, тъй като тази част от обзавеждането е с фундаментално значение за цялостното обзавеждане и комфорта, който се опитвате да постигнете.

Какви са предимствата на предложенията от Серия ROCKING

Ако до сега сте били на мнение, че гранитогресът е възможно най-семплата настилка, която в никакъв случай не би могла да се превърне в основен акцент в помещението, то сме напълно убедени, че вашите представи ще бъдат преобърнати.

Истината е, че пазарът в днешно време изобилства от продукти, свързани с обзавеждането. Сега имате реалната възможност да си закупите точно онези материали, които от дълго време сте търсили, за да може да постигнете желаното. За да удовлетворим поне една малка част от желанията на своите потребители, ние създадохме именно тази категория, в която включихме колоритни модели, задоволяващи потребностите дори на най-капризните ни клиенти.

Що се отнася до здравината и качеството на самия материал, гордо можем да заявим, че той няма аналог. Веднъж поставен на мястото, където желаете, то няма да се налага скоро време след това да бъде подменян. Заради технологичната си изработка, плочките са лишени от кухини и пукнатини, като това им придава още повече здравина. Те са изключително устойчиви на физически удари с твърди и остри предмети.

При използването на агресивни химични препарати вие не ще навредите на целостта на материала, което означава, че продуктите от този сектор са подходящи както при обзавеждането на домовете ви, така и за всяко друго помещение.

Ние от Djia.bg вярваме, че потребителите са достатъчно разумни и ще успеят сами да вземат правилното решение за себе си. Надяваме се да успеем да откликнем подобаващо на вашето търсене с категорията Серия ROCKING.