Серия PIETRA DI PANAMA

Разгледай
99,00 лв./кв.м.
72,50 лв./кв.м.

Гранитогрес Pietra Di Panama Taupe Lux 60x120

Купи

Изборът на качествен гранитогрес е от изключително важно значение за това как ще протече ремонтната дейност. Обикновено, при покупка, хората са склонни да спестят някой и друг лев, като не си дават сметка, че инвестицията в подовата настилка ще им се отблагодари многократно, стига да са взели правилното решение на време. Ние от Djia.bg сме на мнение, че човек трябва да подхожда разумно и затова създадохме за вас категорията Серия PIETRA DI PANAMA, в която поместихме не малко на брой плочки, имащи за цел да задоволят потребностите и очакванията дори на най-капризните потребители.

Защо да изберем Серия PIETRA DI PANAMA

Предимствата на продуктите в каталога, който създадохме с внимание към всеки детайл, не са никак малко. Първото, което да споделим за материалите е, че те са едни от най-устойчивите. Това важи за почти всеки модел гранитогрес и ние сме сигурни, че онези от вас, които са имали възможността да го притежават, ще потвърдят казаното от нас.

При направата му участват технологии, които не допускат образуването на кухини и пукнатини. Това подплатява допълнително здравината му и ви гарантира продължителна експлоатация. Моделите от този сектор са издръжливи на физически удари с твърди и меки предмети, което ги превръща в идеален избор за кухненските помещения и не само. За разлика от останалите плочки, които се предлагат на пазара, то дебелината на гранитогреса е завидна, което му придава допълнителна здравина.

Какви са характерните предимства на плочките от Серия PIETRA DI PANAMA

  • Те са влагоустойчиви, поради причината, че нямат пори и по този начин не пропускат влагата;
  • Дори при постоянно почистване с агресивни химически препарати, то вие не ще повлияете на целостта му;
  • Издръжливи са на натиск и тежки удари;
  • Висока устойчивост на надрасквания и механични повреди;
  • Термична издръжливост.

Предложенията, които сме селектирали за вас, са изключително красиви и нямаме ни най-малки съмнения, че цветовите варианти и нюанси ще се впишат съвършено добре към останалата част от интериора ви, така че да се получи перфектната завършеност.

Защо да изберете Djia.bg

Ние се стремим към това да ви предлагаме висок клас предложения, които са дело на изтънчени и доказали се производители. Това ни дава правото да ви осигуряваме достъп до модели на конкурентно ниски цени.

Избирайки да си закупите плочки при обзавеждането на вашите домове, то вие се доближавате с още една стъпка към постигането на пълноценни уют, хармония и топлина. Пожелаваме ви приятно пазаруване от категорията „Серия PIETRA DI PANAMA”.