Серия LIVING

Разгледай
53,90 лв./кв.м.
46,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Living Marrone 15x100

Купи
Разгледай 47,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Living Noce 15x100

Купи

Ако сте в непрестанно търсене на уют и хармония в домовете си, то тази категория е правилното място з вас. Тук ще попаднете на незаменимо красиви творения, които са дело на едни от най-доказаните и престижни производители в света на гранитогреса. Ние от Djia.bg вярваме, че колкото и добре да се чувства човек в пределите на собствения си дом, то в един момент изпитва силна потребност да коригира интериора, съобразно модните тенденции. Предлагаме ви да разгледате внимателно прецизно селектираните плочки от серия LIVING, които са в състояние да ви омагьосат за броени секунди.

Какво да очакваме от категорията „Серия LIVING”

Онези от вас, които изпитват нестихващ интерес към красивото, уютното, натуралното и семплото, то ние ви гарантираме, че в този каталог ще откриете решение, което да задоволи многократно вашите потребности. Вярваме, че моделите, на които ще станете свидетели, ще успеят не просто да превърнат всяко едно от помещенията в дома ви в приказна картина, но и ще се впишат по незаменим начин към останалата част от интериора.

Изключително лесно е да съчетаете самия под с мебелите, тъй като дървените орнаменти са сериозна препратка, успяваща да ви отведе до желания резултат. Можете да избирате сред множество нюанси и да подберете онзи от тях, който най-умело се вписва и създава усещане за светлина и хармония.

Защо да се доверим на Djia.bg при покупката на гранитогрес

Гранитогресът, сам по себе си, е успял да докаже редицата си качества и да засвидетелства своите предимства. Не е тайна, че огромен процент от инвеститорите избират да инвестират в него, вместо това да отклонят вниманието си към някой от останалите подови настилки. Здравината, устойчивостта на надраскване, устойчивостта на влага и прочие, успяват да подтикнат клиента към извършване на покупка.

Потребителите, които имат дори и минимални съмнения, свързани с продуктите от тази категория, имат възможността да се свържат с продавач  консултантите ни, които ще ги напътстват и съветват, така че най-сложният казус дори да остане в миналото. На ваше разположение е богатият ни каталог и добре обучени кадри, чиито общи познания са до толкова богати, че едва ли има въпрос, на който да нямат отговор.

Имате реалната привилегия да пазарувате неограничено и по всяко едно време, без да се налага да напускате уюта на собствения си дом. Различните видове гранитогрес, на които ще попаднете, ще се впишат съвършено добре към холовото пространство, както и към всеки един офис, който се нуждае от малко повече топлина.

Серия LIVING е решение за всеки разумен и прагматичен гражданин, стремящ се към постигането на съвършенство!