Серия FUTURA

Разгледай 54,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Futura Cenere 30x60

Купи

Когато ви предстои да избирате материали, с които да подмените подовата настилка у дома, то нашият съвет е да подходите отговорно, разумно и с внимание към детайла. Не пропускайте да разгледате предложенията ни в тази категория, които ние от Djia.bg селектирахме за вас прецизно и с отношение. Надяваме се да успеем да задоволим потребностите и очакванията дори на най-капризните ни клиенти и да спомогнем за това всяко едно от помещенията в дома ви да се превърне в мечтаното място за живеене.

Какви са предимствата на гранитогресните плочки от серията FUTURA

Не е тайна, че един от най-предпочитаните материали за подови настилки, то това е гранитогресът. Неговите предимства пред останалите видове, предлагащи се на пазара, са твърде много. Всеки потребители, който е имал възможността да се сблъска лице в лице с характеристиките на плочките, знае, че всичко, казано до момента, е факт.

За да бъдем наистина полезни за инвеститорите, то ние ще направим едно кратко обобщение, в което да посочим някой от основните характеристики на материала, заради който хората дръзват да инвестират никак не малка сума средства. На първо място продуктите от серията FUTURA са белязани с изключителна здравина. Те са свръх устойчиви на натоварването, идващо от пешеходния поток, както и при физически удари с твърди и остри предмети.

В случай, че сте решили да подмените подовата настилка в банята, то трябва да знаете, че материалите в този сектор са идеалното решение. Устойчиви на влага, те са разумния избор за прагматичните хора, които се стремят към това да си осигурят максимален комфорт, спокойствие и уют.

Предложенията ни са устойчиви на въздействието на химични агресивни препарати, което означава, че дори при интензивно хигиенизиране те няма да нарушат целостта си. Онези от вас, които изпитват известна доза затруднение при избора си, биха могли да се свържат с нашите продавач – консултанти, които са в готовност да ви съветват и напътстват, така че най-сложният за вас казус да остане в миналото.

Защо да изберем Djia.bg

Изборът на място, където да инвестирате парите си, е изцяло във вашите ръце. Потребителите сами решават на кой физически обект или онлайн магазин да се доверят, така че в най-скоро време да могат да се наслаждават на постигнатите уют и хармония в домовете си.

Имаме удоволствието да ви представим серията FUTURA, в която поместихме цветни, атрактивни, стилни, луксозни и забележителни модели гранитогрес, способни да преобразят всяко помещение в такова, за което от дълго време насам мечтаете.