Серия ANTIQUE

Разгледай 72,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Antique Clay 20x120

Купи
Разгледай 72,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Antique Decor Clay 20x120

Купи
Разгледай 72,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Antique Walnut 20x120

Купи
Разгледай 72,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Antique Decor Walnut 20x120

Купи
Разгледай 72,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Antique Decor Clay 60x60

Купи
Разгледай 72,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Antique Decor Walnut 60x60

Купи

Напълно убедени сме в това, че сред вас има много такива хора, които цял живот са отдавали нужното внимание и значение на античното и винаги са успявали да се впечатлят от красотата на състарените детайли. В опита си да пренесете античността във вашите домове, то понякога сте чувствали себе си изправени пред изключително сложен избор. Djia.bg се стремим към това да улесняваме потребителите, до колкото е възможно. За да им бъдем наистина полезни и да сведем до минимум всяка една грешна инвестиция, то ние създадохме категорията Серия ANTIQUE, в която поместихме не малко на брой гранитогресни творения, идващи директно от производителя.

Това, което е характерно за нас, е прякото ни сътрудничество с едни от най-доказаните и реномирани производители в световен мащаб. Благодарение на дългогодишното си приятелство с тях, то ние успяваме да радваме клиентите си по начин, за който дори не са й подозирали. Предлагаме ви да затаите дъх и да се потопите в коктейл от изящни произведения на изкуството, които са в готовност да променят цялостния облик на домовете ви и да гои превърнат в мечтаното място за живеене.

Какви са предимствата на плочките от серията ANTIQUE

Няколко са основните предимства, които бихме могли да посочим за този клас материали. Първото, върху което ще фокусираме вниманието си, е свързано с техния дизайн. Както става ясно, те се отличават значително от останалите предложения на пазара, заради това че текстурата им е уникална и в дълбочина успявате да наблюдавате красиви елементи, като че ли обличат по свой си начин цялата плочка, придавайки й изтънчеността, от която се нуждае.

На ваше разположение са множество нюанси, сред които да осъществите избора си. Потребителите имат реалната привилегия да инвестират в моделите, които според тях се вписват идеално добре към останалата част от интериора на даденото помещение.

Защо да изберете Djia.bg при покупката на гранитогресни плочки

Няколко са основните причини, поради които хората ни гласуват доверие. Една от тях е свързана с качеството на продуктите, които ние предлагаме на потребителите. Цената, несъмнено, е втората предпоставка за избора, който ви предстои да направите.

Разнообразието е също толкова важно и значимо. Имате реалната привилегия да избирате сред цветни, модерни, актуални и запомнящи се модели, които да посеят чувство на удовлетвореност у вас и да ви накарат да се чувствате горди с избора си.

Надяваме се да успеем да отговорим подобаващо на вкусовете и предпочитанията дори на най-взискателните и капризни клиенти. Серия ANTIQUE е изкуство, интегрирано в гранитогресни плочки!