Уплътнител WEDI 620 - 290мл. (076902010)

ID 38216


35,00 лв./бр.

Производител

WEDI


WEDI 620 е еднокомпонентен, готов за употреба полимерен уплътнител. Използва се в комбинация със строителни плоскости wedi в зони с високо ниво на влажност и заедно с уплътнителни ленти wedi, уплътнителни ъгли, уплътнителни маншети, уплътнителни мембрани. Консистенцията му прави лесно запечатването на фуги.

Приложениe:

WEDI 620 се използва за водоустойчиво залепване на уплътнителни ленти wedi, уплътнителни ъгли, уплътнителни маншети, уплътнителни мембрани и строителни плоскости.
В допълнение, фугите на уплътнителните мембрани wedi Subliner Dry и wedi Subliner Dry & Flex могат да бъдат залепени и уплътнени с wedi 620. За wedi Subliner Dry връзките на фугите могат да бъдат реализирани като припокриване или с уплътнителна лента. Свързващите зони за wedi Subliner Dry & Flex винаги са челно съединени и залепени с уплътнителни ленти wedi и wedi 620.

Изисквания към повърхността:
Залепващите повърхности трябва да са здрави, издръжливи, сухи и почистени от мазнини и прах. Всички замърсители като разделителни агенти, консерванти, грес, масло, прах, вода, стари лепила/уплътнители и всякакви други материали, които биха могли да нарушат адхезията, трябва да бъдат отстранени.

Подобни продукти