Последно от блога

Широкоформатни плочки за баня - защо да ги изберем?

Широкоформатни плочки за баня - защо да ги изберем?

Когато правим ремонт на банята, едно от първите неща, за които се сещаме, е какви плочки да изберем. Тук под внимание са най-вече цветът, материалът и размерът, които ще определят избора. Крайната цел винаги остава да успеем да направим така, че банята ни да изглежда зашеметяващо.

Ето затова в тази статия решихме да Ви представим една от новите тенденции при избора на плочки за създаването на модерна баня. Ще изброим и обсъдим предимствата на широкоформатните плочки, заради които си струва да ги изберете.

 

Защо да изберете широкоформатни плочки за вашата баня?
 

Елегантен и изтънчен вид: Широкоформатните плочки с размери 60х120 см създават усещане за простор и лукс. Една от основните им функции е да намалят броя на фугите, което допринася за по-изчистения и елегантен дизайн.

По-малкото фуги означават и по-малко места за задържане на мръсотия и влага, което улеснява почистването и поддръжката на банята.
 

Подходящи за всякакви повърхности: Широкоформатните плочки от Джия са изработени от калибриран гранитогрес, което ги прави здрави и устойчиви. Могат да се монтират както на стени, така и на подове.

Матираната повърхност на плочките гарантира по-добра сигурност и стабилност и намалява риска от подхлъзване.
 

Богат избор от дизайни: Джия предлага широкоформатни плочки с разнообразни десени - флорални, геометрични, с изчистени цветове или с имитация на естествени материали.

 

Широкоформатните плочки са идеалното решение за:

  • Създаване на модерна и стилна баня
  • Оптично уголемяване на пространството
  • Улесняване на почистването
  • Постигане на по-висока хигиена
  • Създаване на усещане за лукс и комфорт

Доверете се на Джия и изберете подходящи широкоформатни плочки за вашата баня, с гарантирано качество!

Заповядайте в нашите магазини, където нашите консултанти ще Ви помогнат да изберете най-подходящите плочки за Вашия дом, или разгледайте нашите предложения онлайн.