Уважаеми клиенти, цените в сайта се обновяват непрекъснато. Възможно е несъответствие с посочените цени поради честите промени от доставчиците на продуктите. При поръчка или запитване ще се свържем с Вас за актуална оферта. Извиняваме се за неудобството.

Затвори X

Последно от блога

Останете си вкъщи и вземете отстъпка при онлайн заявка от DJIA

facebook thumb

Уважаеми клиенти,

 

Живеем в необикновени времена.

Пандемията на COVID-19 е глобално предизвикателство. Вирусът засегна всички нас - семействата и близките ни, икономиката в страната ни, ежедневния ни живот. Въпреки това, веригата на заразата може да се прекъсне, ако обединим усилията си и пазим строга дисциплина.

 

Какво може да направи всеки от нас ?

Индивидуалната защита от заразата е от ключово значение сега.

Поддържайте дистанция един от друг. Мийте ръцете си често и спазвайте строга лична хигиена. Избягвайте оживените места, както и разходките в парка и събиранията у дома с близки и приятели. Колкото повече усилия полагаме заедно, толкова повече расте и чувството ни за общност.

Тъй като не знаем колко дълго ще продължи вирусът да се отразява на нашия свят, ние искаме да ви съобщим повече за това как подкрепяме служителите си и вас – нашите клиенти, партньори и приятели.

 

Ние предприемаме високи мерки от предпазливост.

Обектите ни в страната, включително шоуруми и складове, работят с ограничено работно време и намален състав на персонала. Във всеки един от тях се спазва висока хигиена и се дезинфекцират през регулярно време. Грижим се за доброто качество на въздуха в помещенията ни, а повърхностите редовно се почистват. Допускаме по определен брой клиенти в шоурумите ни, в зависимост от големината на пространството.
 

Стоки се издават под строг контрол и на място.
 

Ние разбираме значението на предстоящия или продължаващ ремонт в дома ви. Знаем, че е неприятно да се прекъсне работния процес по средата и понякога дори невъзможно. А кога да отделим необходимото време за ремонт и освежаване на дома, ако не сега?
 

Атрактивни условия при онлайн заявка на артикули, налични на склад и платени по банков път.

Изграждането на баня със стил не е лесна задача. Професионалистите от DJIA предлагат индивидуални решения спрямо всеки вкус. За да улесним максимално процеса и да съкратим времето, след което ще видите своята баня в желания завършен вид, попълнете следния кратък въпросник и го изпратете по имейл до магазин на DJIA във вашия град. Наш консултант ще изготви за Вас 3D дизайн на банята, ще Ви предложи най-оптималния вариант при избора на продукти за ремонт на помещението и персонално отношение към вашите желания.

Въпроси:

 • Какъв ремонт ви предстои? Цялостен или частичен?
   
 • Какъв тип материали са ви необходими?
   
 • Какъв стил на банята ви допада? Какви цветове и текстури търсите във визията? Разгледайте нашия каталог от продукти.
   
 • Моля, посочете квадратурата на помещението.
   
 • Моля, посочете бюджет за текущия ремонт.

 

Моля, всички, които желаят да се свържат с нас, да го направят на посочените контакти.

 

** Промоцията важи до края на карантинния период. Обслужването се осъществява при строги санитарно-хигиенни мерки за сигурност.

 

Бъдете разумни! Пазете себе си и околните!