Последно от блога

Мебели за баня

Прекрасните мебели за баня KOLPASAN са важна част от цялостната естетика на имиджа на банята, създават атмосфера и придават на банята отличителен характер.


Място за съхранение
Достатъчно място за съхранение на всички консумативи и правилните зони за съхранение са от съществено значение за удобното използване на банята.

KOLPASAN предлага мебели за баня за всеки интериорен стил.


Вижте как най-новите серии оживяват, когато към вечността на класическите форми се добави малко смелост. Меките, стройни линии на овалните умивалници разкъсват мрежата от прави линии и въвеждат лекота, игривост и дори суета. Чекмеджета с плавно затваряне и органайзери за най-високо ниво на комфорт. Смело съчетаване на естествени материали със смела елегантност за въображаема игра на цветове едновременно възбужда и успокоява. Елегантните черни линии са отчетлив детайл върху иначе деликатните дървесни текстури, които правят Grace нашата най-изящна композиция.

Naomi - Тъмният или бял дъб добавя нотка на селски стил към иначе спокойния модерен дизайн. Модулният подход към обзавеждането ви позволява да сглобите различни композиции за баня, за да създадете правилната, която да отговаря на всички ваши желания и нужди.

Луксозната Vittoria играе с линиите си, внезапно преминаващи от прави в извита и мека. Уникално сливане на класицизъм и футуризъм създава концепция, която излъчва нотка на блясък и аристократизъм. Vittoria се предлага в три монохромни декора – бял, бежов и тъмен. За засилване на впечатлението за блясък предните повърхности на елементите са лакирани.

Включване и регулиране на интензитета на светлината на огледалото OG Ø80, 100, 120, 150. Това огледало се предлага в комбинация с избрани мебели или самостоятелно.