Последно от блога

Как да различим качествените плочки за баня от некачествените

facebook thumb

Плочки за баня

Търсите качествени плочки за баня, с които да създадете онова премиум усещане във вашия дом? Объркани сте от огромното предлагане на пазара и ви е трудно да различите качествените продукти от онези с несигурен произход? Имате нужда от съвет и консултация по отношение вашето обзавеждане на банята?

В случай, че открихте себе си в горните въпроси, ние от Djia.bg сме насреща, за да отговорим на всеки ваш въпрос и да ви помогнем в мисията ви за откриване на перфектните фаянсови плочки за баня.

Правилният избор за вас и дома ви е само на няколко клика разстояние, благодарение на богатата гама от продуктови серии, които ще откриете тук.

КАК ДА РАЗЛИЧИМ КАЧЕСТВЕНИТЕ ПЛОЧКИ ЗА БАНЯ ОТ НЕКАЧЕСТВЕНИТЕ

В днешния свят на мащабна пазарна конкуренция, продуктите предлагани на пазара са до такава степен разбъркани, че е изключително трудно за неопитния потребител да различи качествения от некачествения артикул.

Разбира се, това е продиктувано до голяма степен и от постоянния стремеж за намиране на най-ниската цена, но в никакъв случай не означава, че качествените продукти трябва да са винаги скъпоструващи.

За да се ориентира потребителят в днешния пазар на материали за обзавеждане на баня е нужно да гледате за няколко важни неща и, разбира се, да разполагате с някакъв опит, който също ще ви е от голяма полза.

Въпреки това, ние от Djia.bg ще се постараем да ви ориентираме по начин, който ще ви е достатъчно полезен, дори никога досега да не сте се сблъсквали с домашни ремонти и обзавеждане за баня.

Основното нещо, което трябва да гледате при избора на плочки, е материалът, от който са изработени, като основните варианти са фаянс, теракот и гранитогрес. Всеки от тези материали има своите силни и слаби страни, а кой от тях би бил най-подходящия за вашите нужди, може да разберете, ако се свържете с наш консултант.

Не малко значение за избора на качествен санитарен фаянс играе и производителят. Макар и българското производство да заема своето достойно място сред конкуренцията, не можем да отречем, че пионер в този сектор си остава италианската индустрия. Сами може да прецените какви са разликите, както в качеството на самите плочки, така и в цените.

Цената също е фактор и то много важен – при повечето хора това е водещо при избора на обзавеждане.

Макар и да осъзнаваме, че голяма част от хората разполагат с ограничение по отношение на бюджета, винаги съветваме клиентите си да не пестят средства точно от обзавеждането за баня.

Причината за това е, че добрата инвестиция в това помещение ще се отплати многократно в перспектива, а чувството на уют и комфорт, което ще получите вие, докато сте в банята, е несравнимо.

Защо да изберете Djia

Изборът на магазин, от който да закупите вашите фаянсови плочки, може да е преживяване, костващо много усилия и нерви.

Разбираме, че пазарът е пълен с магазини и вериги, които отправят много примамливи оферти, но в тази тирада от промоции и намаления, можем единствено да призовем към разумно оглеждане и сравняване на възможностите, преди да се стигне до крайна покупка.

Ние от Djia.bg се стараем да открием точно това, от което клиентът се нуждае – без излишно време и без изсипване на хиляди оферти.

Затова ви каним в нашия онлайн магазин или на място в нашите магазини, за да се убедите сами, че при нас ще откриете възможно най-добрата оферта за вас.