Последно от блога

DJIA на Архитектурно-строителна седмица 2020

facebook thumb

DJIA взима участие в Архитектурно-строителна седмица 2020.

 

Изложението отваря врати от 25-ти до 28-ми февруари в Интер Експо Център. Залите разделят участниците на три сектора според дейността им. DJIA ще представи своите най-иновативни решения в зала 1, щанд 1/D2 в бизнес сградата.

Архитектурно-строителна седмица е най-мащабното изложение в България за съвременно строителство. Изложителите представят строителна техника машини и материали, дограми, врати, прозорци, санитарно оборудване, енергийно ефективно, екологично и функционално строителство. През 2019 г. изложението събра на едно място участници от два контитента – Европа и Азия. Включиха се фирми от България, Германия, Италия, Англия, Полша, Китай, Румъния, Турция, Иран.

По време на събитието се дискутират актуални за строителния бранш въпроси и се демонстрират иновативни продукти, услуги и технологии. Посетителите на щанда на DJIA ще имат възможността да се запознаят със строителната химия на немския лидер PCI – продукти за полагане на керамика, материали за реновиране и защита на бетони, хидроизолации и др. Компанията ще представи и системните решения на TECE Германия във ВиК бранша и водното подово отопление. Съвместно с производители от Турция на компания ARFEN ще представят техните продукти.

Всички посетители на щанда ще получат талон за отстъпка при закупуване на артикули от DJIA.