Уважаеми клиенти, цените в сайта се обновяват непрекъснато. Възможно е несъответствие с посочените цени поради честите промени от доставчиците на продуктите. При поръчка или запитване ще се свържем с Вас за актуална оферта. Извиняваме се за неудобството.

Затвори X

MASTER CLEAN - Германия

В тази категория ще попаднете на лесно и достъпно решение, което да допринесе за отличния външен вид на вашата компания или дом. Богатият ни избор от изтривалки обхваща всевъзможни предложения, които са дело на световноизвестната компания MASTER CLEAN – Germany. Моделите са проектирани така, че да осигурят оптимален пешеходен поток, както и да позволят преминаването на всякакви видове колички през входа, без краищата на самата изтривалка да се подгъват. Пожелаваме ви приятно пазаруване, което сме напълно убедени, че ще доведе до разумна и оправдана в бъдещето инвестиция.

Защо да инвестираме в покупката на изтривалки MASTER CLEAN – Germany

Изборът на подобна вещ не е никак лесна задача, както изглежда на пръв поглед. Изисква се да проявите солидна доза внимание, търпение, прецизност и педантичност. Ако все още не сте сигурни към кой продукт да насочите вниманието си, то ние ви съветваме да се доверите на консултантите ни, които са в готовност по всяко едно време да ви напътстват, така че казусът ви да остане в миналото.

Благодарение на изтривалките, то пясъкът, калта и мръсотията не си намират място в затворените помещения. Проектирани така, че да прихващат частиците, замърсяващи околната среда, изтривалките се превръщат в незаменима вещ, в която наистина си струва да инвестирате вашите пари.

По голямата част от моделите разполагат с гумена подложка, способстваща за добро фиксиране. Така няма да ставате свидетели на постоянно разместване и създаване на дискомфорт и неудобство. Съществуват и решения, които могат да бъдат фиксирани с велкро, което допълнително подобрява безопасността. Няма значение дали времето е снеговито, дъждовно или топло и приятно, то вие ще елиминирате изцяло опасността от създаване на неприятни инциденти.

В случай, че решите да заложите на по-дизайнерските творби, които несъмнено се открояват, то имате възможността да декорирате помещенията по неузнаваемо красив начин и да вмъкнете акцент, който да бъде забелязван от пешеходците.

На ваше разположение са изтривалки, подходящи за всякакви помещения, без значение от техния размер и предназначение. Надяваме се да успеем да задоволим търсенето на по-голямата част от потребителите и да откликнем подобаващо на техните очаквания и потребности.

Доверявайки се на Djia.bg при покупката на изтривалките MASTER CLEAN – Germany, то вие автоматично си подсигурявате комфорт, надеждност, удобство и завършеност на всяко помещение, без значение дали става въпрос за обществена сграда, бизнес офиси или частни домове.

Вярваме, че тук при нас ще успеете да попаднете на съвършената изтривалка, която да не ви разделя с огромна сума пари от банковата сметка. Доверявайки се на нашия онлайн магазин Djia.bg, то вие сте на път да постигнете съвършената хармония на всяко едно място!

Разгледай
350,25 лв./бр.
225,00 лв./бр.

Classic - входна изтривалка 22мм, мокет, размер 75х50 см

Изпрати запитване
Разгледай 971,00 лв.

Classic - входна изтривалка, мокет и скрапер

Изпрати запитване
Разгледай 1 143,00 лв.

Classic - входна изтривалка, мокет и едноредова четка

Изпрати запитване
Разгледай
432,38 лв.
252,00 лв.

Classic - входна изтривалка 22 мм, мокет и многоредова четка, размер 75х50 мм

Изпрати запитване
Разгледай
416,63 лв./бр.
210,00 лв./бр.

Classic - входна изтривалка 22мм, гума, размер 75х50 см

Изпрати запитване
Разгледай 1 132,00 лв.

Classic - входна изтривалка, гума и скрапер

Изпрати запитване
Разгледай 417,00 лв.

Classic - входна изтривалка 22 мм, гума и едноредова синя четка, размер 79х39 см

Изпрати запитване
Разгледай 423,00 лв.

Classic - входна изтривалка 22 мм, черна гума и черна многоредова четка, размер 75х50 см

Изпрати запитване
Разгледай 930,00 лв.

Classic - входна изтривалка, гума и мокет

Изпрати запитване
Разгледай

Classic - входна изтривалка, многоредова четка

Изпрати запитване
Разгледай
105,16 лв./бр.
75,00 лв./бр.

рамка за изтривалка 22 мм, размер 76х51 см

Изпрати запитване