ЦИМЕНТОВИ ЛЕПИЛА

Ремонтът в дома и по-специфично изборът на обзавеждане за баня е една от най-отговорните задачи, с които ни предстои да се справим. Не винаги е необходимо да се доверявате на професионални лица, когато става въпрос за поправката на нещо малко и незначително.

В повечето случаи сами можете да се справите с предстоящия ангажимент, стига да сте заложили на качествени материали.

Помнете, че изборът на материали, нужни за ремонта, са определящи за това как ще протече той и дали в бъдеще ще се сблъскате с нови такива предизвикателства.

Ние от Djia.bg сме наясно с това какво всъщност представляват ремонтните дейности и колко сложни и заплетени могат да се окажат те, ако не сме избрали наистина доказани и ефективни циментови лепила и всякакви други материали, от които ще имаме нужда, за да елиминираме проблема.

За да бъдем наистина от полза на потребителите, ние създадохме настоящата категория, в която поместихме много на брой продукти, на които съвсем спокойно да се доверите.

Циментови лепила – какво представляват

Обикновено в състава на един такъв продукт присъстват цимент, пясък, кварц и химични добавки, имащи за цел да подобрят техните характеристики.

Разбира се, винаги може да има изключения и за това ви съветваме, преди да инвестирате в което и да е било лепило, внимателно да прочетете неговите описание, състав, предназначение и приложение, които производителят се е погрижил да отбележи върху опаковката.

В случай, че нещо не ви е напълно ясно и имате нужда от допълнителни пояснения, то винаги можете да се обърнете към нас за помощ.

Консултантите от Djia.bg са на ваше разположение и са в готовност да ви съветват и напътстват, така че казусът ви да бъде разплетен за отрицателно време.

Що се отнася до самия избор, то трябва внимателно да разгледате артикулите, да прецените от колко на брой циментови лепила ще имате нужда, спрямо това колко мащабен е проектът, с който ви предстои да се захванете, както и дали конкретният продукт е подходящ за вашата цел.

Бъдете разумни, практични, премерени и инвестирайте единствено в онова лепило, за което сте сигурни, че няма да остане неизползвано.

Що се отнася до качеството на нашите продукти, то ние сме в състояние на сто процента да ви гарантираме за него.

В категорията сме включили единствено онези лепила, които многократно са били тествани преди това и са доказали своето действие пред хиляди потребители.

Избирайки да си закупите циментово лепило от Djia.bg, вие си осигурявате перфектния завършек на ремонтната дейност и се лишавате от куп неприятности в бъдеще.

Разгледай 66,00 лв./15кг.

Циментово лепило PCI Nanolight ®, клас C2 TE S1

Изпрати запитване
Разгледай 152,00 лв./25кг.

Циментово лепило PCI Carrament Weiss, клас C2 FE

Изпрати запитване
Разгледай 127,00 лв./25кг.

Циментово лепило PCI Carrament Grau, клас C2 FE

Изпрати запитване
Разгледай 145,00 лв./20кг.

Циментово лепило PCI Flexmoertel S2, клас С2 ТЕ S2

Изпрати запитване
Разгледай 32,50 лв./25 кг

BENFERGRIP C2TE Устойчиво на свличане лепило с дълго отворено време

Изпрати запитване
Разгледай 42,30 лв./25 кг

LATICRETE 335 MAXI S Циментово лепило за дебелина на лепилния слой от 6 до 20 мм.

Изпрати запитване
Разгледай 44,30 лв./25кг.

LATICRETE 335 MAXI S ULTRA BIANCO Бяло циментово лепило за дебелина на лепилния слой от 6 до 20 мм.

Изпрати запитване