Серия VINTAGE

Всеки един от вас, който е в непрестанно търсене на съвършенството, има възможността да се докосне до него, като се посвети на това да разгледа категорията ни, наречена „Серия VINTAGE”. Моделите, на които ще попаднете, са прецизно селектирани, така че да откликнат подобаващо на търсенията дори на най-взискателните и претенциозни клиенти. Ние вярваме на 100% процента, че уютът и хармонията са все неща, които задължително трябва да присъстват в домовете на хората и ви го доказваме, чрез гранитогресните плочки от Серия VINTAGE.

Какво е уникалното в категорията Серия VINTAGE

Висококачествен италиански гранитогрес имитиращ дърво с наситен и реалистичен релеф. Това са плочките, на които имате възможността да се любувате до насита. Те са съвършено изработени и лесно могат да бъдат асоциирани с произведение на изкуството. Всеки ценител на красивото би ги нарекъл шедьоври, излезли из под ръцете на велик майстор.

Плочките имат свой чар, излъчване и неподправен стил. Те лесно съумяват да се впишат към интериора в почти всеки дом, превръщайки се в основен акцент за помещението. Те са изключително здрави, качествени и подлежат на всякакви натоварвания, без това да повлияе на външния им вид. Имате възможността да ги почиствате през кратки интервали от време и ние ви гарантираме, че вида им ще остане непокътнат.

Италианските творения са в готовност да погалят всичките ви сетива и да ви изправят пред един никак не лесен избор. От вас самите зависи в кой продукт ще инвестирате парите си, спрямо това какви са личните ви разбирания за красота, естетика, хармония и уют. Цената на доставката се определя в зависимост от количеството. Безплатна доставка ползвате при поръчка през Djia.bg за градовете Варна, Бургас и София (при поръчка над 200лв с ДДС)

Защо да изберете Djia.bg

Избирайки да пазарувате от нашия онлайн магазин, то вие се натъквате на редица предимства, за които дори не сте и подозирали. Имате възможността да се възползвате от безплатна консултация, която ще бъде проведена от едни от най-опитните ни продавач – консултанти. Те са в готовност да отговорят на вашите запитвания и да ви съдействат при вземане на решение.

Надяваме се всеки от вас, който заложи на това да внесе в дома си енергията на гранитогреса, да изпита вътрешно удовлетворение от избора си. Серия VINTAGE е създадена специално за хората, които са в непрестанно търсене на съвършенството.

 

Висококачествен италиански гранитогрес имитиращ дърво с наситен и реалистичен релеф.

Форма - chevron

Производител: Rondine Ceramica - Италия

 

Доставка:

Цената на доставката се определя в зависимост от количеството.

Безплатна доставка ползвате при поръчка през Djia.bg за градовете Варна, Бургас и София (при поръчка над 200лв с ДДС)

     

Разгледай 85,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Chevron Vintage Dore 7,5x40,7

Купи