Серия SUPREME

Гранитогресът от серия Supreme предлага едно съвършено излъчване. Богата  на детайли и изразителност в дълбочина текстура. Разнообразието от повърхности осигурява плавен преход без прекъсване за различните помещения, преминавайки от веранда към всекидневна до банята. Имате възможността да постигнете мечтаната визия на вашия дом, без да се налага да променяте цялостното състояние в банковите си сметки. Ние от Djia.bg създадохме за вас тази категория, с цел задоволяване желанията дори на най-капризните клиенти. Напълно убедени сме в това, че сред множеството предложения в колоритния сектор ще успеете да оцените точно онзи модел, който отговаря на търсенето ви.

Какво трябва да знаем за продуктите от серията SUPREME

Изненадващо е как с времето хората започват да получават все повече привилегии и да се възползват от тях неограничено и по всяко едно време. Ако до преди няколко десетилетия подовите настилки не са били акцент в дадено помещение, то днес имате възможността да превърнете дома си в уютен, красив, впечатляващ и безмерно комфортен за живеене.

Благодарение на продуктите, които са дело на световни и доказали се производители, то инвеститорите държат в ръце съдбата на всяко едно от помещенията, представляващи техните домове. Съветваме ви да си отделите достатъчно време, в което да прелистите внимателно нашия преливащ каталог и да поставите в кошницата онези плочки, които смятате, че най-добре биха се вписали към останалата част от интериора ви.

Безплатна доставка ползвате при поръчка през Djia.bg за градовете Варна, Бургас и София (при поръчка над 200лв с ДДС). Цената на доставката се определя в зависимост от количеството. Ако имате някакви допълнителни въпроси, то не се колебайте да се свържете с консултантите ни, които са в готовност да ви съветват, така че най-заплетеният и сложен казус да остане в миналото.

Защо да изберете Djia.bg при покупката на гранитогрес

В не малко от случаите хората решават да се доверят на нас, а не на който й да е било от конкурентните ни, поради три основни причини. Едната безспорно е свързана с качеството на продуктите, до които им осигуряваме достъп. Работим в пряко сътрудничество с доказани и реномирани фирми, което ни позволява да гарантираме в здравината и устойчивостта на гранитогреса, който ще откриете в този сектор.

Наред с всичко това, ние ви предлагаме подовите настилки на изключително достъпна цена, от която няма как да не се възползвате. Залагайки на покупка от Djia.bg, то вие сте на път да спестите сериозна сума пари, които да вложите в друго.

Разнообразието е следващата причина, поради която инвеститорите предпочитат нашите продукти. Ние знаем кое е най-доброто  за вас и ви го предлагаме в категорията „Серия SUPREME”!

 

Производител:  Cerdomus - Италия

 

Доставка:

Цената на доставката се определя в зависимост от количеството.

Безплатна доставка ползвате при поръчка през Djia.bg за градовете Варна, Бургас и София (при поръчка над 200лв с ДДС).

   

Разгледай 105,75 лв./кв.м.

Гранитогрес Supreme Silver lev 60x120

Купи
Разгледай 72,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Supreme Ivory 60x120

Купи
Разгледай 49,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Supreme Charcoal Lev 60x120

Купи
Разгледай 39,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Supreme Beige Mat 60x60

Купи
Разгледай 39,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Supreme Ivory 60x60

Купи
Разгледай 49,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Supreme Grey Lev 60x120

Купи
Разгледай 43,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Supreme Charcoar lev 30x60

Купи
Разгледай 49,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Supreme Ivory Lev 60x120

Купи
Разгледай 43,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Supreme Silver Lev 30x60

Купи
Разгледай 63,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Supreme Beige Nat 30x60

Купи
Разгледай 63,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Supreme Grey Nat 30x60

Купи
Разгледай 65,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Supreme Grey Nat 60x60

Купи
Разгледай 72,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Supreme Beige Nat 60x120

Купи
Разгледай 72,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Supreme Grey Nat 60x120

Купи
Разгледай 65,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Supreme Beige Nat 60x60

Купи