Серия RESERVE

Онези от вас, които са в непрестанно търсене на лукса, хармонията и съвършенството в домовете си, то значи са попаднали на правилното място. В тази категория ще се сблъскате с прецизно подбрани модели гранитогрес от серията RESERVE, които са в пълна готовност да създадат чувство на уют и топлина във всяко едно помещение, в което решите да ги поставите. Ние от Djia.bg сме се постарали до вас да достигат най-качествените плочки, които да преобразят цялостния облик в домовете, офисите, магазините, ресторантите и прочие. Сигурни сме, че много скоро търсенето ви ще бъде увенчано с успех и ще се чувствате удовлетворени от извършената инвестиция.

Какви гранитогресни плочки от серия RESERVE ще откриете при нас

За да бъдем наистина в полза на потребителите, то ние сме извършили завиден подбор, доверявайки се единствено на доказани и утвърдени производители в този сектор. Работим в пряко сътрудничество с тях и това ни позволява да ви предложим най-качествените и запомнящи се модели, които със сигурност успяват да се превърнат в основен акцент на всяко помещение.

Имате възможността да се потопите в океан от модели, които не просто са впечатляващи като дизайн, но също така ще ви дарят с неминуемо качество. Всички вие сте чували за здравината на гранитогресните плочки. Те се открояват от всички останали на пазара, заради това, че при технологичната им изработка биват игнорирани всякакви кухини и пукнатини. По този начин материалът не пропуска вода и се характеризира с висока водоустойчивост.

Както и сами можете да предположите обаче това съвсем не са единствените качества и предимства на гранитогресът. Той успява да удържи на всякакви физически удари и натоварвания. При сблъсък с остри и твърди предмети, повърхността се запазва гладка и непокътната. При постоянно третиране и почистване с агресивни химически препарати, не се нарушава целостта и вида на вашата подова настилка.

В случай, че имате някакви допълнителни въпроси или запитвания, то бихте могли да се свържете с продава – консултантите ни, които са добре обучени, така че да могат да откликнат подобаващо на потребителите.

Защо да се доверите на Djia.bg при покупката на гранитогрес от серия RESERVE

Няколко са основните причини, заради които си струва да инвестирате парите си в нашия онлайн магазин. Една от тях е пряко свързана с разнообразието от плочки, водещо до информиран избор. Цената е достъпна за масовия потребител, което означава, че всеки от вас има възможността да се докосне до изяществото на този материал, без да се налага д променя цялостното състояние в банковата си сметка.

Ние ви предлагаме качествен гранитогрес от серията RESERVE – вие избирате!

 

Калиброван гранитогрес имитация на дърво.

Производител: CERDOMUS- Италия

Продава се на кашон. 

 

Доставка:

Цената на доставката се определя в зависимост от количеството.

Безплатна доставка ползвате при поръчка през Djia.bg за градовете Варна, Бургас и София (при поръчка над 200лв с ДДС).

   

Разгледай 63,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Reserve Honey 16.5x100

Купи
Разгледай 63,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Reserve Fawn 16.5x100

Купи
Разгледай 63,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Reserve Saddle 16.5x100

Купи
Разгледай 63,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Reserve Talc 16.5x100

Купи