Серия OXYD

Онези от вас, на които им предстои да превърнат дома си в истинска наслада за сетивата, то значи са попаднали на правилното място. Ние от Djia.bg сме на път да сбъднем една от мечтите ви, без това да отнема излишно време. Създадохме за вас категорията „Серия OXYD”, в която поместихме значително много на брой предложения, имащи за цел да отговорят подобаващо на нуждите и извикванията дори на най-капризните потребители.

Какво трябва да знаем за плочките от серията OXYD

Серията OXYD има уникален дизайн и това няма как да остане скрито, дори и от хората, които не отдават сериозно значение и внимание на дребните детайли. Плочките са подходящи не само за холови обзавеждания, но и за всяко друго помещение, което има за цел да пленява с интериора си. Можете съвсем спокойно с тях да обзаведете офиса си, ако основната ви цел е да привличате конкурентните на ваша страна.

Преливащите цветове създават неповторима визия и успяват да погалят всичките ви сетива, така че стъпвайки върху тях да се чувствате специални. За да сбъднем колкото се може повече мечти, то ние ви предлагаме продуктите в този сектор в най-различни тоналности, така че да инвестирате в онзи гранитогрес, който съвършено добре се вписва към останалата част от интериорното ви обзавеждане.

Какви са предимствата на гранитогреса

Абсолютно убедени сме в това, че една не малка част от вас не са добре запознати с предимствата на характеристиките на този материал. Те нямат ни най-малки съмнения дали да инвестират в тях, но сме сигурни, че не са имали възможността да проучат из основи продуктите. За да бъдем максимално полезни на инвеститорите, то ние ще се фокусираме върху най-значимите предимства на материала, така че след време у вас да не тегне съмнението, че сте направили грешен избор.

На първо място ще ви посочим здравината на самите плочки. При технологичната из изработка липсват каквито й да било кухини и цепнатини, което подсилва здравината на материала. Той е свръх устойчивост на натоварване и постоянен пешеходен поток. Подходящ е както за частни домове, така и за обществени сгради.

Наред с всичко това гранитогресните плочки са устойчиви на влага и вода. Няма да се надраскат при физически сблъсък с тежки и остри предмети.

Ние от Djia.bg вярваме, че ще направите вашия правилен избор. На ваше разположение сме, ако имате допълнителни запитвания и въпроси, свързани с материалите от този каталог. Пожелаваме ви приятно пазаруване и избор, за който от дълго време насам мечтаете!

Разгледай 69,75 лв./кв.м.

Гранитогрес Oxyd White 60x120

Купи
Разгледай 134,32 лв./кв.м.

Гранитогрес Oxyd White Lap 60x120

Купи
Разгледай
99,00 лв./кв.м.
72,50 лв./кв.м.

Гранитогрес Oxyd Light Grey Lap 60x120

Купи
Разгледай 69,75 лв./кв.м.

Гранитогрес Oxyd Green 60x120

Купи
Разгледай 134,32 лв./кв.м.

Гранитогрес Oxyd Green Lap 60x120

Купи
Разгледай
99,00 лв./кв.м.
72,50 лв./кв.м.

Гранитогрес Oxyd Grey Lap 60x120

Купи