Серия MURALES

Знаете ли, че уютът и хармонията в домовете ви до известна степен определят това как ще се чувствате вие след края на дълъг и пропит с ангажименти работен ден. Съветваме всеки от вас да инвестира време, внимание, прецизност, креативност и отношение в избора на подова настилка, тъй като това, което е под краката ни, е най-близо до очите ни. Истината е, че поне стотици пъти на ден ние поглеждаме към пода, било то, за да избегнем дадено препятствие или по навик. Ако не сте се погрижили за това да си създадете необходимите удобства, то навярно всеки път, щом погледът ви се отклони към земята, ще изпитвате вътрешно неудовлетворение.

Серия MURALES – защо да инвестираме в гранитогрес от този каталог

Ние от Djia.bg имаме удоволствието да ви предложим изключително богат асортимент от всякакви модели гранитогресни плочки, които са дело на изтънчени и доказани производители в световен мащаб. За нас е изключителна гордост и радост, че успяваме да зарадваме потребителите и да им осигурим достъп до творения, които лесно могат да бъдат наречени произведения на изкуството.

Попадайки в тази категория, то вие навярно си давате ясна сметка, че е дошъл моментът за промяна. Едва ли съществува човек, който докосвайки се до плочките от Серия MURALES, остава безразличен към тях. За да бъдем колкото се може по-убедителни и да ви съдействаме при вземането на правилното решение, то ние ще изтъкнем някой от предимствата на този материал, така че в най-скоро време да осъществите дълго плануваната си инвестиция.

Редно е да споменем, че гранитогресът, за разлика от множество други подови настилки, е белязан с безкомпромисна здравина. Той е в състояние да удържи на всякакви натоварвания, без това по никакъв начин да повлияе на вида му. Влагоустойчив е и не пропуска вода, което подкрепя твърдението, че е подходящ не само за холови помещения и офиси, но и за кухни, тоалетни, мокри помещения и прочие.

Защо да изберете Djia.bg

Ако точно в този момент си задавате въпроса защо да изберете нашия онлайн магазин, а не който и да е било от останалите обекти в страната ни, то ние ще ви отговорим,ч е тук при нас имате възможността да се сблъскате лице в лице с лукс, изящество, класа и очарование, събрани в плочките, които осигуряваме на своите потребители.

Предлагаме ви конкурентно ниски цени, от които да се възползвате и сме в готовност да ви осигурим безплатна консултация, в случай че имате нужда от такава. Серия MURALES е вашият пряк път към постигането на съвършенство!

Разгледай 65,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Murales Ice 40x80

Купи
Разгледай 79,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Murales Ice Decoro 80x80

Купи