Серия MULTIQUARTZ

Изборът на подова настилка от край време е представлявал трудност за потребителите. Обикновено се изисква да притежавате известна доза познания, за да се сдобиете с качествени плочки, които да паснат съвършено добре към останалата част на интериора в самото помещение. Ако до преди няколко десетилетия инвеститорите не са имали толкова богат избор, сред който да осъществят покупка, то днес нещата изглеждат по един коренно различен начин.

Пазарът у нас прелива от какви ли не гранитогресни изделия, които обикновено следва да се характеризират с устойчивост, здравина и издръжливост. Не всички обаче от тях могат да ви предложат подобни привилегии и затова е добре да бъдете изключително внимателни, когато дръзвате да подменяте подовата настилка у дома или в някое друго помещение.

В случай, че не чувствате себе си достатъчно информирани, то препоръчваме ви да се възползвате от асортимента на места, които са се доказали и където сте сигурни, че ще бъдете консултирани и напътствани от опитни служители, имащи за цел да ви спомогнат за направата на съвършено добър избор. Ние от Djia.bg вярваме, че обзавеждането на един дом е важна задача за всеки от нас и поради тази причина сме се постарали да предложим на вашето внимание преливащо разнообразие от гранитогресни плочки.

Създадохме категорията Серия MULTIQUARTZ, в която поместихме изключително много модели гранитогресни творения, чиято визия е изчистена, но в същото това време посява чувство на лукс у нас самите и ние, като че ли, не можем да отместим поглед от плочките. Предлагаме ви да си отделите достатъчно време, в което да разгледате всичките предложения в този каталог и да не взимате прибързани решения.

Опитайте се визуално да си представите как би изглеждало помещението, на което смятате да подмените подовата настилка и едва след като сте сигурни в крайният резултат, то можете да преминете към инвестиция.

Защо да изберете Djia.bg

Избирайки нашия онлайн магазин, то вие автоматично си подарявате възможността да се сдобиете с възможно най-качествения материал, какъвто е гранитогресът. Можете да го закупите на изключително изгодна цена и това по никакъв начин да не рефлектира върху банковите ви сметки. Освен всичко останало си подарявате привилегията да живеете на място, което е съвършено обзаведено и всеки ден, що стъпите върху пода, да се чувствате удовлетворени от решението, което сте взели преди време.

Надяваме се предложенията от Серия MULTIQUARTZ да успеят да задоволят очакванията  потребностите дори на най-взискателните ни клиенти! Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме тук и сега.

Разгледай 49,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Multiquartz White 30x60

Купи
Разгледай 66,42 лв./кв.м.

Гранитогрес Multiquartz Beige 30x60

Купи
Разгледай 66,42 лв./кв.м.

Гранитогрес Multiquartz Gray 30x60

Купи