Серия INDUSTRIAL COLOR CHIC and VOLCANO

Имате възможността да постигнете желаната обстановка и атмосфера, ако направите качествен избор на материали, които да използвате при предстоящата ремонтна дейност, било то у дома или в друго помещение. Ние от Djia.bg имаме удоволствието да ви представим един клас материали, който се отличава от всички останали по това, че успява да създаде неповторим индустриален стил – нещо, което е изключително трудно за постигане при обзавеждането на помещение.

Гранитогресните плочки, на които ще попаднете в тази категория, са подходящи за стенни облицовки, както и за подови настилки. Това, което можем да ви посъветваме, е предварително да премислите идеята си, така че, когато настъпи момент, в който да инвестирате своите пари, то да бъдете напълно сигурни в бъдещите си планове.

Ако ли обаче изпитвате известна доза затруднение или се чувствате объркани, то нашият съвет е да се консултирате с екипа ни от продавач – консултанти, които са до толкова добре информирани, че със сигурност ще отговорят на всичките ви запитвания. Ние ви осигуряваме безплатна консултация, с цел лесното разрешаване на всеки сложен и заплетен казус.

Какво да знаем за Серия INDUSTRIAL COLOR CHIC and VOLCANO

Този клас материали са считани за едни от най-луксозните и необикновени, заради това, че вместо да внасят уют, те успяват да ви дарят със странното чувство,ч е сте постигнали точно онова съвършенство, за което от дълго време насам сте били в търсене. Що се отнася до самото качество на плочките, то смятаме че е излишно да го коментираме. Всички вие, които възнамерявате да подмените подовата настилка, навярно сте запознати с това, че гранитогресът притежава редица предимства, които няма как да бъдат пренебрегнати.

Решилите да инвестират парите си в покупката на модел от тази категория, трябва да знаят, че цената на доставката се определя в зависимост от количеството. Безплатна доставка ползвате при поръчка през Djia.bg за градовете Варна, Бургас и София (при поръчка над 200лв с ДДС).

Защо да изберем Djia.bg при покупката на плочки от Серия INDUSTRIAL COLOR CHIC and VOLCANO

Няколко са основните причини, заради които наистина си струва да изберете да пазарувате от онлайн магазина Djia.bg. Една от тях е пряко свързана с разнообразието, което ние ви предлагаме. За да бъдем колкото се може по-полезни за потребителите, то ние им осигуряваме възможността да пазаруват висок клас продукти на цени, достъпни за тях. По този начин успяват да спестят значителна сума пари.

Серия INDUSTRIAL COLOR CHIC and VOLCANO е решение, което трябва да бъде взето. Доверете ни се при избора на гранитогресни плочки и ви обещаваме, че няма да ви подведем!

 

Доставка:

Цената на доставката се определя в зависимост от количеството.

Безплатна доставка ползвате при поръчка през Djia.bg за градовете Варна, Бургас и София (при поръчка над 200лв с ДДС).

  

Разгледай 18,00 лв./бр.

Гранитогресна мозайка Industrial Color chic Smoke diamond 30x30

Купи
Разгледай 65,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Volcano Grey 60x120

Купи
Разгледай 49,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Volcano Grey 30x60

Купи
Разгледай
79,00 лв./кв.м.
64,50 лв./кв.м.

Гранитогрес Volcano Grey Декор 60x60

Купи
Разгледай 15,00 лв./бр

Гранитогресна мозайка Volcano Grey 30x30

Купи
Разгледай 49,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Volcano Beige 30x60

Купи
Разгледай
79,00 лв./кв.м.
64,50 лв./кв.м.

Гранитогрес Volcano Beige Декор 60x60

Купи
Разгледай
15,00 лв./бр.
12,00 лв./бр.

Гранитогресна мозайка Volcano Beige 30x30

Купи
Разгледай
49,90 лв./кв.м.
34,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Volcano White Rett 100x100

Купи
Разгледай 62,90 лв./кв.м.

Гранитогрес Docks White Rett 60x120

Купи