Серия EVOLUTIONMARBLE

Бял мрамор с много смели контрастни жилки и фин черен мрамор, пронизан с фини бели жилки, но това не е всичко от EvolutionMarble от Marazzi. Вижте и новите предложения на гранитогрес с ефект на мрамор. EvolutionMarble се предлага в седем размера, две повърхности и седем цвята. Колекцията е предназначена както за жилищни интериори, така и за търговски помещения, като магазини, хотели,ресторанти и музеи.

Попитайте ни и за цената на другите размери, и повърхонсти.

Производител: Marazzi - Италия

Продава се на кашон. 

 

Доставка:

Цената на доставката се определя в зависимост от количеството.

   

      

 

Ние от Djia.bg имаме удоволствието да ви изправим лице в лице с неустоими предложения, които нямат аналог. Сигурни сме, че всеки от вас, който е в непрестанно търсене на съвършенството, ще остане безкрайно доволен от колоритът, който внимателно и прецизно сме селектирали в този сектор. Надяваме се, че ще успеем да отговорим подобаващо на търсенията на по-голямата част от потребителите и ще им предложим адекватно решение, така че да постигнат мечтаната визия в домовете си.

Защо да изберем покупка от Серия EVOLUTIONMARBLE

Вие сами решавате как да изглежда домът ви. Всеки от нас има свои собствени представи, които нямаме ни най-малко намерение да променяме. За нас е от ключова важност решението да бъде продиктувано от вътрешното ви усещане и разбиране за красота и естетика. В слчуай, че изпитвате някакво затруднение и се нуждаете от консултация, то ние сме на среща да ви съдействаме, така че казусът ви да остане в миналото.

Разполагаме с опитен екип от продавач – консултанти, които са в готовност да откликнат на въпросите ви и да ви разкажат малко повече за гранитогресът и какви са предимствата му пред останалите подови настилки.

Серия EVOLUTIONMARBLE е всичко, от което се нуждае човек, така че да се чувства в хармония със себе си и да изпитва вътрешно удовлетворение и наслада от изборите, които му предстои да взема. Текстурите, като че ли завладяват съзнанието на хората и трудно можем да останем безразлични към тях. 

Пожелаваме ви приятно пазаруване и избор, за който да не съжалявате след време. Ние от Djia.bg оставаме на ваше разположение, ако се нуждаете от съвет! Серия EVOLUTIONMARBLE е съвършенство под формата на гранитогресни плочки!

Разгледай 62,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Evolutionmarble Bronzo Amani 60x60

Купи
Разгледай 62,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Evolutionmarble Tafu 60x60

Купи
Разгледай 62,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Evolutionmarble Grey 60x60

Купи
Разгледай 62,00 лв./кв.м.

Гранитогрес Evolutionmarble Golden Cream 60x60

Купи
Разгледай 76,95 лв./кв.м.

Гранитогрес Evolutionmarble Calacatta Oro 30x60

Купи
Разгледай 76,95 лв./кв.м.

Гранитогрес Evolutionmarble Tafu 30x60

Купи
Разгледай 76,95 лв./кв.м.

Гранитогрес Evolutionmarble Grey 30x60

Купи
Разгледай 76,95 лв./кв.м.

Гранитогрес Evolutionmarble Golden Cream 30x60

Купи
Разгледай 76,95 лв./кв.м.

Гранитогрес Evolutionmarble Bronzo Amani 30x60

Купи
Разгледай 76,95 лв./кв.м.

Гранитогрес Evolutionmarble Calacatta 30x60

Купи
Разгледай 76,95 лв./кв.м.

Гранитогрес Evolutionmarble Nero Marquina 30x60

Купи
Разгледай 209,39 лв./бр.

Декор Evolutionmarble MJ5W 60x60

Купи
Разгледай 175,59 лв./бр

Декор Evolutionmarble Decoro Lux Tafu Lux/Grey Lux 60x60

Купи