Серия APPEAL

Имитация на бетон в 5 различни нюанса предлага серия Appeal. Гранитогресните плочки са подходящи за подове и стени и могат да бъдат положени във всяко помещение. Колекцията е допълнена от декор с щампа в цветовете Sand и Grey и мозайка във всички цветове.

Попитайте ни и за цената на другите размери, и повърхонсти.

 

Производител: Marazzi - Италия

Продава се на кашон. 

 

Доставка:

Цената на доставката се определя в зависимост от количеството.

    

    

 

Благодарение на прецизно изработените модели, всеки от вас може да постигне желаната визия в своя дом. Моделите способстват за един плавен преход от едно към друго помещение.

Ние от Djia.bg сме доволни от това, че имаме възможността да подарим на своите клиенти италианската магия, пренесена в гранитогресните плочки. Потребителите ще успеят да постигнат точно онзи интериор, за който от дълго време насам са мечтали.

Какви са предимствата на гранитогреса от серията APPEAL

Серия APPEAL  е предпочитана, заради спокойствието, което успява да вдъхне у хората, чиито домове са обзаведени с гранитогрес от този клас. Различните нюанси способстват постигането на уют, хармония, светлина и топлина. Италианският гранитогрес е с ненадминато качество и ако точно в този момент планувате да направите инвестиция, то ние ви гарантираме, че няма да съжалявате за взетото решение.

Що се отнася до предимствата на материала, то излишно е да споменаваме за неговите здравина и устойчивост. Сигурни сме, че всеки от вас, който е взел решение да постави гранитогрес плочки, вече е обмислил внимателно идеята си и е отделил не малко време за проучване качествата на материала.

Защо да изберете Djia.bg

Хората, които избират да пазаруват от Djia.bg, се отличават от останалите с отношението си към красивото, грациозното и пленяващото. Абсолютно убедени сме в това, че инвестирайки парите си в покупка от нашия онлайн магазин, то вие нито за миг не ще съжалявате за направения избор.

На разположение сме, ако имате някакви въпроси или запитвания, свързани с предлаганите от нас продукти, така че най-сложният ви казус да остане в миналото. Що се отнася до това каква сума ви предстои да похарчите, то трябва да знаете, че цената се определя, съобразно квадратурата, която ви предстои да бъде обзаведена.

Серия APPEAL е прекият път към постигането на вашата цел!

Разгледай 46,80 лв./кв.м.

Гранитогрес Appeal Decoro Modern Grey 60x60

Купи
Разгледай 54,40 лв./кв.м.

Гранитогрес Appeal Grey 60x120

Купи
Разгледай 56,70 лв./кв.м.

Гранитогрес Appeal White 30x60

Купи
Разгледай 56,70 лв./кв.м.

Гранитогрес Appeal Grey 30x60

Купи
Разгледай 56,70 лв./кв.м.

Гранитогрес Appeal Anthracite 30x60

Купи
Разгледай 56,70 лв./кв.м.

Гранитогрес Appeal Sand 30x60

Купи
Разгледай 56,70 лв./кв.м.

Гранитогрес Appeal Taupe 30x60

Купи
Разгледай 68,85 лв./кв.м.

Гранитогрес Apparel Decoro Modern Sand 60x60

Купи
Разгледай 22,91 лв./бр.

Декор Appeal Mosaico 30x30

Купи