ДИЗАЙНЕРСКИ ТАПЕТИ GLAMORA

     

    

    

    

    

    

    

 

GLAMORA произвежда висококачествени декоративни стенни покрития с уникален дизайн, изцяло съобразени с размерите и предпочитанията на всеки клиент. Всеки модел може да бъде изработен върху всеки от предлаганите материали / GLAMDECOR, GLAMMETAL, GLAMFUSION /. При поръчка  необходимото количество и вид лепило са включени в цената.

Различните цени на квадратен метър варират според модела и избраната повърхност. Попитайте за индивидуална оферта в нашите магазини.

GLAMDECOR - Декоративен тапет от висококачествен винил, подходящ за жилищни и публични интериори. Повърхността е с приятен ленен релеф, който придава дълбочина и прави визията несравнима. Винилното покритие не позволява задържане и развитие на плесени и бактерии. Приложим е за всеки модел на производителя.

GLAMMETAL - Това е разновидност на GLAMDECOR с приятен металиков отблясък на повърхността. Приложим е за всеки модел на производителя.

GLAMFUSION - Тапет с интериорно приложение със 100% водоустойчивост. Подходящ за бани, СПА зони на публични центрове и кухни.  Не се нуждае от допълнителна изолация. Приложим е за всеки модел на производителя.

GLAMPURE -  Декоративен тапет с екологично чисти съставки 65% лен и 35% вискоза - не съдържа разтворители и формалдехиди. Приложим за всеки интериор.

GLAMACOUSTIC -  Покритието на този материал има възхитителна текстура, която напомня на мазилка. Звукопоглъщащите и шумоизолиращите свойства на това покритие подобряват акустичния комфорт на стаята. Намалява шумовете извън стаята и заглушава тези, които я напускат. Приложим е за всеки модел на производителя.

 

            

Техническа информация за състава и начина на полагане на всеки продукт може да бъде свалена от тук: https://www.glamora.it/en/download-area/materials

 

Освежаването на всяко едно помещение в повечето случаи е обвързано с поставянето на нови тапети, които не просто да покрият несъвършенствата по стените, но и да придадат завършеност, да се превърнат в акцент, да създадат мечтаната обстановка. В тази категория прецизно и внимателно сме селектирали дизайнерски тапети GLAMORA, които сме напълно убедени, че ще ви оставят без дъх.

Предложенията в този сектор могат лесно да бъдат сравнени с произведение на изкуството, дело на някой от прочутите по цял свят художници, чието име е разпознаваемо от хората. Ние ви осигуряваме достъп до продукт, успяващ да постави завършващите щрихи при обзавеждането на всяко помещение, без да се взима под внимание неговите статус и предназначение.

Имате възможността да излеете цялата си креативност, идейност и ентусиазъм, избирайки да инвестирате парите си в дизайнерските тапети GLAMORA. Те са шедьоври, които заслужават да им отделите достатъчно време, така че да опознаете всеки от детайлите поотделно.

Защо да инвестирате в покупката на дизайнерски тапети GLAMORA

Когато става въпрос за извършването на покупка, то следва да отбележим, че всеки сам решава по какъв начин ще инвестира собствените си финанси. В случай, че сте от хората, които цял живот са се стремели към това да бъдат безкрайно прагматични, без да рефлектира разумното им отношение към парите върху качеството на покупките, то значи сте попаднали на правилното място.

В онлайн магазина Djia.bg сме подготвили богата селекция от изтънчени модели дизайнерски тапети, имащи за цел да превърнат всяко скучно и неутрално помещение в място, където с наслада да прекарвате времето си. Изпъстряйки стените по необичайно привлекателен начин творенията създават усещане за магическо пространство, в което се носи положителна енергия и прилив на радостни емоции.

Как да изберем подходящите за нас тапети

Що се отнася до това как да направите избора си, то следва да споделим,  че дори един професионален дизайнер би могъл да се почувства объркан от преливащото разнообразие от модели, а какво остава обикновеният човек, на който едва за пръв път му се налага да взима подобно решение.

Преди обаче да се фокусирате върху конкретен модел, то помислете върху осветлението в самото помещение. Това е фактор, който задължително следва да се вземе под внимание, ако държите на това крайният резултат да надхвърля най-смелите ви очаквания за красота, естетика, хармония и уют.

При избора си помислете и за останалата част от обзавеждането, опитвайки се да комбинирате дизайнерските творби с мебелировката, така че накрая да се чувствате безкрайно щастливи и доволни от създалата се атмосфера.

Ние от Djia.bg ви осигуряваме интересни и запомнящи се дизайнерски тапети GLAMORA, които ще преобърнат представите ви за красивото, изтънченото, хармоничното и впечатляващото!

Празна категория