ВХОДНИ ИЗТРИВАЛКИ

Без значение дали става въпрос за вход на жилищна, обществена сграда или на собствения Ви дом, точно тук е мястото, което трябва да пристъпите с максимално чисти обувки. Ако държите не само на чистотата, но и на безусловната функционалност Ви предлагаме да разгледате категорията с професионални изтривалки за врата, които предлагаме на Вашето внимание на повече от атрактивни цени.

Лесен и в същото време стабилен монтаж пред всякакъв тип врати ще Ви гарантира исканата чистота, която при предлаганите от нас модели се комбинира с отличен външен вид и изключителна издръжливост.

Каква е основната им функция

Поставени малко преди или след входната врата, входните изтривалки почистват обувките на всички хора, които влизат в сградата. Наред с това, те не само могат, но е и желателно да са част от цялостната визия на входа на сградата.

Така може да се комбинират не само параметри, касаещи функционалността, но и да се помисли за цветовото решение. Можете да допълните вече избраните цветове или да направите силен акцент, който да е в противовес с всичко останало. Решението е изцяло във Ваши ръце или в тези на интериорните дизайнери. Не забравяйте, че ако следвате корпоративни цветове, те могат да бъдат пренесени и тези малки детайли, които посрещат всички посетители още от входната врата.

Какво е важно при избора на професионални изтривалки за врата

Първото и най-важно нещо, което трябва да знаете, че за да се нарече една изтривалка за врата професионална тя трябва издържа на интензивна употреба. Този тип модели се поставят приоритетно в офис сгради или различни учреждения.

Всеки ден в сградата могат да влизат и излизат огромно количество хора и такова натоварване не позволява да се поставят изтривалки от масово предлаганите видове.

Дори и в хубаво време всеки един посетител може да внесе различни замърсявания. А когато вали или има сняг, антрето на сградата може да стане направо неузнаваемо. Така, ако сте взели правилното решение и сте избрали качествени продукти почистването ще стане значително по-лесно.

Отново ще се върнем на това какво е важно, за да изберете изтривалка, която ще върши повече от добра работа. Вече казахме, че всички предлагани тук модели са издръжливи. Но за да е така има редица особености, които няма да намерите при продуктите от ниския клас, насочен към домашна употреба.

За разлика от обикновените гумени изтривалки или моделите от мокет, тук целостта и издръжливостта е гарантирана от метална рамка, на която са захванати почистващите елементи. Така, дори и през входа да минават хиляди хора на ден, това няма да промени здравината, формата и почистващите свойства.

В тази категория на онлайн магазина ни Djia Ви предлагаме да разгледате не просто поредните стоки, от които имате нужда, но не сте напълно уверени, че ще отговорят на очакванията ви.

Тук сме подбрали за Вас професионални изтривалки за врата, които са висок клас и ако имате допълнителни въпроси, на които не намирате отговор е тези редове, сме на линия, за да отговорим на всеки един от тях.